ovuda nećeš proći

Ljubavnik grebator Fadi Fawaz nije dobro došao na pogrebu!

Lifestyle / Flash | 13. 02. 2017. u 22:26 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iznenada preminula pop zvijezda George Michael (†53) još nije u grobu, a kad će biti sahranjen, također se ne zna.

Izvjesno je da njegov zadnji ljubavnik Fadi Fawaz (43) nije poželjan na sahrani.

O tome je za The Sun govorio blizak prijatelj Geogea Michaela, Andros Georgiou, kazavši kako Fawaza mrzi obitelj preminulog glazbenika.

"Neka mu je Bog na pomoći, ako dođe na sahranu. On nije pozvan, obitelj ga mrzi", kazao je Andros Georgiou.

Fadi Fawaz je osoba koja je zadnja vidjela živog Georga Michaela. U vrijeme božićnih blagdana, kad je glazbenik umro u svojoj vili, Fawaz je nazvao hitnu službu u kazao - "George Michael je u pitanju, vjerujem da je mrtav"!

Obitelj Georgea Michaela uvjerena je kako mu Fawaz nikad nije bio istinski prijatelj, nego je koristio njegovu slavu i bogatstvo kako bi dobro živio.

George Michael i Andros Georgiou 1986. na Ivor Music Awards

"Svi su uvjereni kako je on bio samo grebator. On ne treba biti pozvan na sahranu. Yog (nadimak Geogea Michaela) ga je svakako namjeravao nogirati nakon Božića", tvrdi Andros Georgiou.

Nakon smrti Georgea Michaela, nitko iz obitelji nije progovorio ni jednu riječ s njegovim zadnjim ljubavnikom. On sam je nastavio živjeti svoj život, kao da se ništa nije dogodilo.

"Želudac mi se okreće kad vidim kako je ostao bezosjećajan i nastavio normalno živjeti", kaže Georgiou.

On također kaže kako će preminuli glazbenik uskoro biti pokopan, u tajnosti i u uskome krugu rodbine i prijatelja, najviše 50 osoba.

Trebao bi biti sahranjen pored svoje majke Lesley Angold Panayiotou na londonskome groblju Highgate.

Majka mu je umrla 1997. godine, od posljedica tumora, a imala je tada 60 godina.


George Michael s majkom Lesley Angold Panayiotou

George Michael bi trebao biti pokopan u svome omiljenom odijelu, ispod mkojeg je majica s posljednje turneje, sa zlatnim satom Cartier na ruci, kao i s prstenom na kojem je ugraviran njegov nadimak Yog.

Iako su mnogi članovi grčke obitelji Georgea Michaela već došli u Englesku, očekujući da će uskoro biti sahrana, The Sun navodi da bi još tjednima moglo trajati dok sudska medicina ne odobri da njegovo tijelo može biti odneseno na vječni počinak.

Kopirati
Drag cursor here to close