Važno za upoznavanje

Ljubav je u Ružićima: Dražen na prvom spoju djevojku pitao koju tribinu voli

Lifestyle / Flash | 25. 10. 2016. u 06:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Draženu Božiću iz Ružića kod Gruda, kandidatu emisije ''Ljubav je na selu'', na imanju se pridružila nova kandidatkinja. Riječ je o Mirjana koja dolazi iz Splita, ima 48 godina i krojačica je.

''Došla sam ovdje jer ste mi se učinili zanimljivi'', kazala je Mirjana dodajući da je rođena kad i Hajduk. ''Našli smo se oko zajedničke teme – Hajduk!'', sretno je rekao Dražen upitavši je koju tribinu voli. ''Onu od Torcide!'' rekla je Mirjana, a Dražen je zaključio da čim navija za Hajduk, ne može biti loša osoba, javlja RTL.

Podsjećamo, da je Dražen odlučio da se za njegovo srce više neće boriti Snježana Žućko, te da na njegovom imanju osim za Mirjanu ima mjesta za Gordanu Zetkov i Mariju Trošelj.

''Snježana je htjela zapovijedati, ali muška glava je na kraju ta koju se pita', otkrio je Dražen.

Gordana Zetkov je pak nedavno otkrila kako je Dražen tražio Snježanu da spava s njim, ali je ona odbila. Rekla je kako je Dražen dobar, ali da nije obiteljski tip.

''Dražen je veliki avanturist. Voli crne žene i nije uspio ništa dobiti od Snježane! Htio je Snježanu i tražio ju je da spavaju zajedno, no taj mu se san nije ostvario! Nisu sve žene iste!'', iskreno je kazala simpatična Gordana te dodala da je vidjela i čula to svojim očima, te je od toga dana otkrila pravu istinu o Draženu.

''On ne bi mogao biti s niti jednom ženom jer on nije materijal za brak, a žena koja bi bila s njim mora biti luda i otkačena poput njega. Dražen se prvo mora uozbiljiti da može osnovati brak. Ne može mu biti Hajduk prvi na mjestu pa onda žena, djeca i ostalo'', zaključuje Gordana.

Kopirati
Drag cursor here to close