HKUD "Rodoč"

Zabavno i edukativno - Ljetna škola kulture i umjetnosti

Učenici tijekom 30 školskih sati raditi u kreativnim radionicama maštaonica, glazbaonica i dječji folklor.
Lifestyle / Flash | 29. 06. 2021. u 08:50 Bljesak.info | A.Z.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKUD "Rodoč" organizira Ljetnu školu kulture i umjetnosti. Program je, kako najavljuju iz ovog kulturnog društva namijenjen učenicima osnovnoškolskog uzrasta.

Škola će se održati od 12. do 16.7.2021. godine u prostorijama mjesne zajednice Rodoč I.

Cilj ljetne škole je razvoj motoričkih sposobnosti, kreativnosti, ritma i mjere za glazbu, razvoj scenskog pokreta kod djece te upoznavanje prirodnih ljepota i tradicijskih vrijednosti.

''Djeca će osim osnovnih ciljeva ostvariti i druge specifične ciljeve kao što su socijalni aspekt rada u grupi te mnogo druženja i istraživanja nepoznatoga. Djeca dobivaju mogućnost za samostalno djelovanje a samim time omogućujemo im razvojsamopouzdanja. Važnost ovakvog tipa ljetne škole je upoznavanje djece s aktivnostima koje odgovaraju na njihove potrebe za stvaranjem i učenjem'', kazali su nam organizatori.

Kažu da će učenici tijekom 30 školskih sati raditi u kreativnim radionicama maštaonica, glazbaonica i dječji folklor.

''Radionice su poticajne, zabavne, razvijaju kreativnost i maštu a prilagođene su dobi i zanimanju djece. Tijekom boravka u Ljetnoj školi, jamčimo iskusno i predano vodstvo voditelja radionica. U sklopu boravka u Ljetnoj školi, predviđen je ručak te izlet. Za zdravo tijelo predviđene su tjelesne aktivnosti kroz poligon zabavnih sportskih igara'', kažu iz HKUD Rodoč.

Prijave za Ljetnu Školu traju do 10. srpnja 2021.godine ili do popune upisne kvote.
Za više informacija obratite se na: [email protected];  ili na broj telefona 063 400 834




Kopirati
Drag cursor here to close