izbor ljepote

Ljepotice u kupaćim kostimima: Miss Universe Hrvatske spremne za glamurozno finale

Lifestyle / Flash | 21. 03. 2016. u 15:47 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najprestižniji izbor ljepote, Miss Universe Hrvatske 2016., održati će se 15. travnja 2016. godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, a za titulu najljepše natjecati će se 19 finalistica, koje su pripreme za veliko finale započele okupljanjem u Zagrebu u hotelu Esplanade Zagreb.

Trenutno se natjecateljice nalaze u Splitu gdje obavljaju službena fotografiranja sa fotografom Karlom Hećimovićem i snimaju razglednice u režiji Borisa Šepera i Film 54 studija.

Na pripremama je s djevojkama i Barbara Ljiljak, prošlogodišnja pobjednica, koja zbog ozljede ruke nije mogla putovati na svjetski izbor, Miss Universe Slovenije Ana Haložan te druga pratilja Mirta Kuštan, koja će djevojkama prenijeti dojmove i iskustvo sa svjetskog izbora Miss Universe.

Jedna od 19 finalistica ponijeti će titulu Miss Universe Hrvatske 2016. i krunu Zlatarne Dodić te time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe, no osim toga očekuje je još puno vrijednih nagrada.

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 63 godine, kojeg je dosadašnji vlasnik, Donald Trump, sada kandidat za republikanskog predsjednika SAD-a, nedavno prodao WME/IMG agenciji, globalnom lideru u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode. Pobjednica MISS UNIVERSE® godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a, te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe® uživo ili putem snimke gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.
Aktualna MISS UNIVERSE® je 26-godišnja Pia Alonzo Wurtzbach iz Filipina.

Kopirati
Drag cursor here to close