Skriveno od pogleda

Ljepote Hercegovine kroz objektiv mostarskog fotografa

Lifestyle / Flash | 02. 05. 2017. u 19:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prirodne ljepote Bosne i Hercegovine posljednjih godina sve više nalaze svoje mjesto na listama preporuka za turiste u svijetu. Istovremeno, današnji podaci govore da posjeta turista u našoj zemlji raste.

Dio prirodnih ljepota fotografijama u posljednje vrijeme široj javnosti dočarava dugogodišnji tv snimatelj Alan Hadžić. Do sada je zabilježio niz lokacija u Hercegovini, poput Hutova blata, Kravica, Koćuše, Svitave, Blagaja, Rujišta i niz drugih lokacija.

Objektivom je zabilježio starine skrivene od pogleda, slapove, rijeke, planine, plovila, životinjski i biljni svijet.

"Fotografija govori više od riječi. U moru osoba koje imaju fotoaparate i bolje mobitele, razne programe za obradu fotografija i slično, ja nastojim prenijeti dio svojih emocija i mašte, praveći poveznicu između svog svijeta i fotografije koju stvaram. Bitno je pomjerati granice, donijeti nešto novo i drugačije", kazao je Hadžić u kratkom razgovoru za Bljesak.info.

Hadžića na društvenim mrežama prate neke od najpoznatijih ličnosti iz svijeta fotografije, filma, glazbe, te mu šalju pohvale. O kakvim se fotografijama radi, možete pogledati u mini galeriji koju nam je ustupio autor, a više toga možete pogledati na njegovom profilu.

Kopirati
Drag cursor here to close