MK Vukovi

Livno: Sve spremno za Međunarodni moto susret

Lifestyle / Flash | 04. 08. 2016. u 11:43 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Moto kluba "Vukovi" Livno, na izletištu Krivi vir kod Livna od 5 do 7. kolovoza održat će se 15. Međunarodni moto susret.

Kao dio njihovog ovogodišnjeg programa uvrštena je i promocija dokumentarnog filma o Moto klubu "Vukovi", koja će se održati u četvrtak od 16 do 18 sati u dvorani Narodnog sveučilišta u Livnu.

Idući dan (petak) za sve motoriste pripremljena je dobrodošlica uz medovaču, defile ponosa ratnih veterana, a u večernjim satima održat će se rock koncert uz nastupe Extender, Split i DJ DJomlu.

Središnji dio moto manifestacije započinje u subotu, 6. kolovoza, u kasnim poslijepodnevnim satima kada će biti upriličen defile do centra grada i natrag te bikerske igre, a od 20 sati započinje rock koncerti gdje će nastupiti Agora, Jajce, Azil, Split, Belfast Food, Rijeka, Opća opasnost, Županja, DJ DJomla te Erotic dance.

Ove godine nazočni će moći uživati u stunt showu koji je također predviđen za subotu, 6. kolovoza, u 17 sati na stadionu Srednje strukovne škole "Silvije Strahimir Kranjčević".

(FENA) G.P.

Kopirati
Drag cursor here to close