Oduševljen uslugom

Legendarna mostarska lasta Emir Balić uspješno se oporavlja u Ustanovi Centar za stare osobe

"Kada sam ovdje došao teško sam se kretao, nisam mogao jesti, već sada stanje je puno bolje".
Lifestyle / Flash | 16. 10. 2023. u 09:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Ustanovi "Centar za stare osobe Podvelež" Mostar od veljače 2023. godine na rehabilitaciji boravi najbolja mostarska lasta Emir Balić, koji je sa Staroga mosta skočio više od 1000 puta.

Emir Balić u Ustanovu je došao na preporuku više prijatelja o kojoj je čuo riječi hvale u pogledu njege i usluge koju korisnicima pruža stručno medicinsko osoblje sastavljeno od tehničara, njegovatelja i fizioterapeuta tijekom 24h.

Foto: PR / Emir Balić u centru za stare osobe

"Kada sam ovdje došao teško sam se kretao, nisam mogao jesti, već sada stanje je puno bolje. Fizioterapije, šetnja i njega koju svakodnevno dobivam na visokom su nivou i ističem da su menadžment i osoblje jako ljubazno i profesionalno na čemu sam im zahvalan", kazao je Balić.

Emirova supruga Đenana Balić, s kojim ove godine 17. studenog  puni 61 godinu braka kazala je kako je prezadovoljna.

"Ja sam prezadovoljna. Sve je čisto, uredno, toliko ga paze da mi Emir kaže, Đenana molim te nemoj mi kuhanu hranu donositi, hrana koju priprema osoblje Kalima resorta za korisnike ne da je samo dobra, nego je odlična. Zbog toga smo i smjestili Emira ovdje jer smo čuli sve nabolje".

Foto: PR / Emir Balić u centru za stare osobe

Emir i Đenana imaju dvoje unučadi od kćerke Snježane i zeta Narcisa Ćemalovića i dvoje praunučadi, sa trećim praunukom na putu.

Jedno praunuče nosi ime po legendarnoj mostarskoj lasti Emiru za kojeg vjeruje da mu je nasljednik i u skokovima sa Staroga mosta.

Koliko je Emir vezan sa unucima i praunucima pokazuju i fotografije izložene na pultu u apartmanu u kojem boravi.

Foto: PR / Obitelj Emira Balića

Kćerka Snježana i zet Narcis Ćemalović u braku su od 1987. godine a od 1993. godine borave u Norveškoj, te koriste svaki slobodan trenutak da posjete rodni Mostar, ali i Emira i Đenanu.

Snježana ne krije zadovoljstvo sa spoznajom da je njen otac na sigurnom mjestu. "Mi smo zadovoljni da u gradu Mostaru postoji jedna ovakva ustanova koja ljudima zaista pruža adekvatnu rehabilitaciji, njegu i pažnju kada im je to najpotrebnije, u trećoj životnoj dobi".

Direktor Ustanove Eldis Balić zahvalio se na tako ohrabrujućim i motivirajućim riječima da budu još bolji, zahvalio se obitelji Emira Balića na ukazanom povjerenju, kao i svim drugim porodicama koji su ukazali povjerenje da brinu o njihovom najmilijim.

Kopirati
Drag cursor here to close