Prozor-Rama

Kuća obitelji Budim stavljena pod krov

Lifestyle / Flash | 23. 11. 2016. u 08:03 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akcija za obitelj Budim uspješno napreduje. Danas je stavljena pod krov i time je završena jedna faza radova. Materijal za ovu dio radova osiguralo je Federalno ministarstvo raseljenih i izbjeglih. Općina Prozor-Rama je osigurala sredstava za ugradnju materijala i nastavak radova.

Dosadašnje radove izvelo je poduzeće 'Ramas' d.o.o. vlasnika Marija Drežnjaka. Zahvaljujući početnoj inicijativi za izgradnju obiteljske kuće i angažmanu Crvenog križa Prozor-Rama ovoj akciji su se već do sada pridružili pojedinci i organizacije.

Kako doznajemo od dekana Ramskog dekanata fra Mate Topića u nedjelju će se u župama prikupljati za daljnju gradnju kuće. Iz Crvenog križa pozivaju sve da se pridruže ovoj akciji bilo u nedjelju kroz prikupljanje u župama; Prozor, Uzdol, Šćit, Gračac i Uzdol, bilo da svoj prilog uplate na broj ž.r: 3382102200189372 kod Unicredit banke s naznakom za obitelj Budim, a za sve informacije se može javiti na broj 036 770-533.

Pomoć za izgradnju pružaju pojedinci i obrti svojim radom. Tako će „Ćurić“ d.o.o. vlasnika Josipa Ćurića Maneta izvršiti radove elektro instalacija, a Marijan Andričić će izvršiti vodoinstalaterske radove.

Obitelj Budim iskazuje svoju zhavlanost Općini Prozor-Rama, Crvenom križu, Federalnom ministarstvu i svima koji su na bilo kojin način pomogli i koji će pomagati do završetka radova.
Budimi su priredili malu feštu prigodom završetka ove faze radova. Na ovom prigodnom domjenku okupili su se pored izvođača radova susjedi, prijatelji i predstavnici Općine i Crvenog križa, prenosi Ramski vjesnik.

Kopirati
Drag cursor here to close