Jesensko vjenčanje

'Kraljica prstenova': Severina zaprosila Igora

Lifestyle / Flash | 12. 08. 2015. u 07:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Severina se jučer nije pojavila na prvom ročištu novog sudskog procesa u vezi sa skrbništvom nad sinom Aleksandrom koji je protiv nje pokrenuo njezin bivši partner Milan Popović.

Dok su odvjetnici na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu radili, ona je na Instagramu objavila video u kojem roni u bazenu i potpisala ga porukom 'No stress'. Vjerojatno je svima htjela dati do znanja da sve ima pod kontrolom i da je sigurna u svoje odluke i životne poteze.

A tome da u njenom životu nema stresa pridonosi još nešto... Velika ljubav. Naime, bez obzira na još jedno teško razdoblje koje je očekuje, zbog sudskog procesa, izvori bliski pjevačici i obitelji njezinog momka Igora Kojića kažu da par planira vjenčanje. O jesenskom vjenčanju mediji u regiji već dugo bruje, a akteri natpise ne demantiraju, ali ovaj put od bliskih prijatelja para saznajemo da će se ono održati u listopadu, a uzvanici pozivnice mogu očekivati već krajem ovog mjeseca, prenose Nezavisne. Nama je posebno zanimljivo da je, kako kaže izvor, Severina zaprosila Igora.

No filter. No makeup. No stress. #kaodajemorskavila #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Videozapis objavljuje Severina Vučković (@severina)Kol 10, 2015 u 3:13 PDT

Zaručivala se Seve pet puta i zaradila tako pomalo zloban, a pomalo duhovit nadimak 'kraljica prstenova'. Sada je, čini se, našla onog pravog, što je potvrdila i u intervjuu za magazin Hello u kojem je izjavila: "Igor je moja ljubav za cijeli život." Isto o njoj misli i Igor koji je srpskim medijima svojevremeno rekao: "Ako postoji savršena žena, Severina joj je najbliža. Najljepša je stvar bezuvjetno voljeti i biti voljen."

Jedno drugo obasipaju komplimentima na društvenim mrežama, prijatelji ih opisuju kao stvorenima jedno za drugo usprkos često spominjanoj razlici u godinama koja se kod njih, kažu, ne osjeti.

“Njihova veza je senzacija i ljudi na to gledaju s čuđenjem, a sve se dogodilo kao grom iz vedra neba. Ni u jednoj sekundi nismo razmišljali bismo li trebali protiv te veze. Uvjerili smo se u njihovu iskrenu ljubav i u to da je Severina divna majka, žena koja iskreno voli i koju Igor jednako tako voli”, rekao je Igorov tata Keba, a mama Olja je dodala: “Spojila ih je dobrota. Kad ih vidim tako zaljubljene, vrate me u našu mladost. Sjetim se Dragana i mene, one scene dok najsretniji zajedno pakiramo stvari u isti kofer. Prava ljubav vidi se iz aviona”.

Senzacionalno kao njihova ljubav sigurno će biti i njihovo vjenčanje. Iako neki izvori bliski paru kao moguću lokaciju slavlja spominju beogradski Beli dvor, koji često ugošćuje tamošnju elitu i u kojemu se održavaju brojne glamurozne zabave, Severinin menadžer Tomica Petrović tu informaciju demantira.

Kopirati
Drag cursor here to close