brangelina

Kraj ljubavi najpopularnijeg holivudskog para

Lifestyle / Flash | 25. 06. 2015. u 07:41 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako piše časopis Hollywood Life, tenzije između Brada Pitta (51) i Angeline Jolie (40) sve su veće. Iako su nekad djelovali kao srodne duše, navode kako to više nije tako.

Nevolje u njihovom braku pojavile su se ubrzo nakon što su počeli sa snimanjem filma 'By the Sea'. Roditelji šestero djece navodno će do kraja godine javnost obavijestiti da se namjeravaju rastati. Hollywood Life piše da je odluka o rastavi Bradova.

‘’On je taj koji je odlučio okončati brak. Rekao je Angie da je među njima gotovo. Osjeća se jadno i želi završiti s tim’’, tvrdi izvor. Dodao je da se Bradu nikako ne sviđa što ga Angelina kontrolira od prvog dana njihove veze.

‘’Iako je u početku volio kad je ona preuzimala inicijativu, sad je shvatio da je preuzela preveliku moć nad njim’’, otkrio je izvor. No kako pišu, bez obzira na ove tužne vijesti par će odraditi sva zakazana pojavljivanja zajedno.

Angelina i Brad vjenčali su se prošle godine na intimnoj ceremoniji u Francuskoj. Zajedno imaju troje biološke i troje posvojene djece. Upoznali su se na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'.

Kopirati
Drag cursor here to close