Konzum BiH: 131 nagrada za lojalne kupce

Lifestyle / Flash | 23. 01. 2017. u 16:17 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici Konzuma BiH uručili su u Banja Luci 131 nagradu svojim vjernim kupcima pod okriljem nagradne igre ''Ostvari san, osvoji stan'', u kojoj su mogli sudjelovati svi kupci u razdoblju od 1.12. do 30.12.2016.

''Konzum BiH je ponosan što ima vjerne i odane kupce i trudimo se svakodnevno opravdati ukazano povjerenje. Drago mi je što je smo bili u prilici organizirati nagradnu igru sa 131 izuzetno vrijednom nagradom. Izmamili smo osmijehe na lica sretnih dobitnika, a najsretnijoj od njih ostvarili smo san, da ima vlastiti stan'', poručio je Miroslav Kokot, direktor maloprodaje Konzuma za regiju Banja Luka.

Konzumovi kupci osvojili su 100 poklon kupovina, 10 Apple iPhone 7 32GB Black, 20?vikend putovanja za dvije osobe u hotelu Mona Zlatibor. Najvrjednija nagrada je stan u Banja Luci u vrijednosti od 106.000 KM čija je ponosna vlasnica Vanja Đurić, koja nije krila svoje oduševljenje.

''Presretna sam! Iskreno, nisam mogla vjerovati kada su me nazvali i rekli mi da sam osvojila stan. Muž je obavio kupovinu, a ja sam samo ispunila nagradni listić na svoje ime'', rekla je Vanja Đurić.

Kopirati
Drag cursor here to close