Astrologija

Kome će uskoro prijatelji ''zabiti nož u leđa''?

U prošlosti nekome niste održali svoju riječ. Izdali ste povjerenje te osobe i trebala joj je vječnost da se ponovno osjeća ugodno u vašoj blizini.
Lifestyle / Flash | 04. 01. 2022. u 21:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najgorih osjećaja je onaj koji se javi nakon što saznamo da nas je prijatelj izdao. Ako vam se takvo nešto dogodilo u prošlosti, onda znate koliko boli.

Nažalost, tri horoskopska znaka uskoro bi mogla doživjeti upravo to jer, ako je vjerovati astrologiji, njihovi najbolji prijatelji spremaju im se "zabiti nož u leđa" i povrijediti ih na najgori mogući način, piše Index.

Evo i koja su to:

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Osoba kojoj ste ukazali svoje povjerenje uskoro će vas izdati. Tko je osoba u vašem životu za koju osjećate da bi to mogla napraviti? Vjerojatno pretpostavljate i vjerojatno ste u pravu.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

U prošlosti nekome niste održali svoju riječ. Izdali ste povjerenje te osobe i trebala joj je vječnost da se ponovno osjeća ugodno u vašoj blizini. U međuvremenu, zbližili ste se i pomislili ste kako su ružne stvari sada iza vas. Zapravo vam ta osoba nikada nije uistinu oprostila pa joj je prilično lako baciti vas pod bus, jer joj do prijateljstva više nije stalo.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Naivno ste vjerovali nekome tko je bio toliko očito nepovjerljiv da su vas vjerojatno ostali ljudi u vašoj blizini upozorili da bi vam ta osoba mogla zabiti nož u leđa. Taj trenutak je sada i možda ste naslutili da dolazi, ali i dalje se pravite da ne vjerujete u to. Vrijeme je da prihvatite realnost.

Kopirati
Drag cursor here to close