Posjeta BiH

Kolumbijac Orlando Duque: Drago mi je što se natječem u Mostaru

Lifestyle / Flash | 05. 08. 2016. u 08:43 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolumbijac Orlando Duque doputovao je u srijedu navečer u Sarajevo. Razlog dolaska u našu zemlju jeste sudjelovanje na Trećim međunarodnim takmičarskim skokovima vodopada u Jajcu koje će biti održano u subotu.

Prvak Red Bull Cliff Divinga iz 2009. godine dokazani je prijatelj BiH, a skakat će u revijalnom dijelu, priopćeno je.

''Volim doputovati u vašu zemlju. Čim sam dobio poziv, nisam puno razmišljao. Iskoristim priliku kada god mi se ukaže prilika da posjetim BiH. U subotu ću skakati u revijalnom dijelu i nadam se da će publika uživati'', kazao je Duque.

Orlando će već u devetom mjesecu ponovo doći u BiH. U gradu na Neretvi 24. rujna će se održati svjetska serija Red Bull Cliff Diving.

''Drago mi je što je Mostar ponovo uvršten u kalendar natjecanja. Prošle godine je sve bilo za pohvalu. To su prepoznali i organizatori koji su se odlučili da i u 2016. godini BiH bude domaćin novog spektakla. Ja imam najviše navijača ovdje i svakako mi to odgovara'', dodao je Kolumbijac koji trenutno zauzima peto mjesto u ukupnom poretku.

Orlando je prošle godine sa suprugom bio na Sarajevo Film Festivalu. Naglasio je kako su dojmovi izuzetno pozitivni.

''Mogu samo reći da je supruga bila oduševljena. Gledali smo premijeru jednog filma. Često dolazim ovdje i mogu reći da je napredak vidljiv iz godine u godinu'', zaključio je Duque.

Kopirati
Drag cursor here to close