Predivan vikend

Kolinda objavila slike s izleta u Hercegovini

''Hodočašće Gospi u Međugorje, uz molitvu za obitelj, prijatelje i Domovinu! Predivan vikend s prijateljicama u prekrasnoj Bosni i Hercegovini'' napisala je Grabar-Kitarović
Lifestyle / Flash | 01. 02. 2023. u 21:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolinda Grabar-Kitarović, članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) i bivša predsjednica Republike Hrvatske, objavila je u srijedu u večernjim satima na svom službenom Facebook profilu niz fotografija s hodočašća u Međugorje.

''Hodočašće Gospi u Međugorje, uz molitvu za obitelj, prijatelje i Domovinu! Predivan vikend s prijateljicama u prekrasnoj Bosni i Hercegovini'' napisala je Grabar-Kitarović te objavu ukrasila hashtagovima #Međugorje, #Mostar, #MasnaLuka, #Blidinje i #Kupres.

Bivša je predsjednica objavila 20 fotografija s hodočašća, a njezina je objava u otprilike sat i pol vremena prikupila preko 1300 reakcija i mnoštvo pozitivnih komentara. Pratitelji su je prvenstveno obasuli srcima i cvijećem, a oni rječitiji su je prozvali "ženom za sva vremena". Korisnice su istaknule da je bivša predsjednica "prezgodna", "prekrasna" te "prelijepa", piše jutarnji.

 

Kopirati
Drag cursor here to close