Kada započeti vezu?

Kojim danima ići na ljubavne sastanke?

Lifestyle / Flash | 28. 01. 2012. u 21:43 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da nije svejedno kojeg dana u tjednu ćete izaći na prvi romantični sastanak, poručuju stručnjaci za veze koja smatraju da svaki dan u tjednu određuje vrstu sastanka.

U zavisnosti od toga za koji dan je muškarac isplanirao da se vidi sa nekom djevojkom, može da se procijeni kakve su mu namjere.

Ponedjeljak: Ako je riječ o nekome koga ste "upoznali" preko interneta i razmišljate o tome da li je uopće pametno da se sa njim vidite, najpametnije je da sa njim odete u neki kafić na piće i vidite u šta će se taj susret izroditi.

Utorak: Jedno istraživanje pokazalo je da muškarci smatraju da je utorak pravi dan za opušten sastanak, na kraju začinjen seksom. Ako se to i ne dogodi, do vikenda preostaju četiri dana, dakle dovoljno vremena za razvoj strategije kako da djevojku obore s nogu, ali i da se slegnu utisci.

Srijeda: Sastanci srijedom uglavnom dobro prođu, jer su već svi polako umorni od poslovnih obaveza. Sredina tjedna dobra je za sastanak i malo flerta, jer ćete lakše dočekati vikend i imati novu temu za priču sa prijateljicama.

Četvrtak: Bliži se vikend i sastanak četvrtkom dobra je prilika za zabavnu predigru. Mnogo sastanaka četvrtkom prođe veoma dobro.

Petak: Poslije napornog radnog tjedna obično se dogovaraju izlasci s prijateljima ili razne proslave jer su svi željni dobre zabave i opuštanja. Stoga sastanak petkom znači samo jedno - baš mu se sviđate i siguran je da će mu sa vama biti lijepo i zabavno.

Subota: Dnevni izlet očigledan je znak da sa vama želi više od povremenog seksa ili kratkotrajne zabave. Ako vas je pozvao da izađete uvečer, i to možete shvatiti kao potvrdu da mu se veoma dopadate. U suprotnom, ne bi rizikovao upropašten subotnji izlazak i radije bi se vidio sa prijateljima.

Nedjelja: Nazvao je i rekao da biste mogli popiti kavu prije ručka? Ako je to učinio mamuran, to znači da mu i niste bili na pameti prethodne večeri. Ali, ako se javio odmoran i raspoložen, možda je shvatio da je nedjeljno jutro savršeno da vas najzad malo bolje upozna.

Kopirati
Drag cursor here to close