Dani pred nama

Hercegovina: Kiša, pljuskovi i grmljavina

U Hercegovini jutro sunčano uz postepeno naoblačenje tijekom dana.
Lifestyle / Flash | 03. 06. 2023. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas će Bosni prevladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Hercegovini jutro sunčano uz postepeno naoblačenje tijekom dana. Kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju tijekom poslijepodneva. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni.
Dnevna temperatura zraka od 19 do 25, na jugu do 28 °C.

U nedjelju, 4. lipnja, u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima s prolaznim lokalnim pljuskovima praćenim grmljavinom.

Vjetar slab do umjerene jačine, u Bosni istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 17°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26°C, na jugu zemlje do 28°C.

U ponedjeljak, 5. lipnja u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabilno vrijeme, povremeno s kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab, u Bosni zapadnog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini jugo.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16°C, na jugu zemlje do 18°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 24°C, na jugu zemlje do 27°C.

U utorak, 6. lipnja u Bosni djelomično vedro s lokalnim pljuskovima. Sunčanije u Hercegovini. Vjetar slab, u Bosni zapadnog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini jugo.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17°C, na jugu zemlje do 19°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24°C, na jugu zemlje do 27°C.

Kopirati
Drag cursor here to close