neubrojiv?

Kim Kardashian s djecom živi odvojeno od bolesnog supruga

Lifestyle / Flash | 04. 12. 2016. u 12:08 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon niza turbulentnih događaja ove jeseni, čini se kako u braku Kanyeja Westa (39) i Kim Kardashian (36) stvari uvelike škripe.

Westu je mentalno zdravlje narušeno, zbog čega je sedam dana proveo na psihijatriji, a Kim sada želi svoga supruga držati podalje od djece.

Kako bi se osigurala da njihova djeca North (3) i Saint (11 mjeseci) neće doći u bilo kakvu opasnost, Kim je zatražila da se Kanye preseli u apartman, dok će ona s djecom živjeti u obiteljskoj kući.

Kanye West je u međuvremenu pušten iz bolnice, ali je i dalje na ambulantnome liječenju od psihoze. Njegov slom živaca posljedica je neprekidnog rada (glasi kao 'nemoguć radoholičar') i šoka koji je doživio kada je Kim napadnuta i opljačkana u Parizu, slažu se poznavatelji situacije.

"Njegovo ponašanje uzelo je svoj danak. No, Kim osjeća izuzetno olakšanje što je napokon potražio pomoć koja mu je bila nužna. Ona sada vjeruje kako on samo na ovaj način može biti spašen, a time i njihov brak također", rekao je jedan insajder na" US Weekly ".

Nakon 3. listopada, kada se dogodio napad na Kim u Parizu, rapper je praktično 'plesao na žici', jer je već dugo na granici svojih tjelesnih i psihičkih mogućnosti, kažu bliski prijatelji.

Potez koji je sada Kim povukla, poznavatelji smatraju opravdanim. Ona i dalje stoji uz njega, ali prilikom njihovih susreta djeca nisu u blizini.

Kopirati
Drag cursor here to close