kvari omladinu

Kim Kardashian je tajni agent!

Lifestyle / Flash | 17. 05. 2016. u 14:52 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Press-tajnik Jedinice za cyber sigurnost Odjela čuvara islamske revolucije Mustafa Ali Zade izjavio je da strane države koriste tajne agente koji su aktivni na društvenim mrežama s ciljem da pokvare iransku mladež. Prema njegovim riječima, jedna od njih je prelijepa Kim Kardashian, zvijezda reality show programa i Instagrama.

#liberated

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian)Ožu 7, 2016 u 10:21 PST

’’Strane države ciljaju prije svega na žene i mlade, oni žele srušiti instituciju obitelji. Ta prijetnja dolazi od arapskih država Perzijskog zaljeva i Velike Britanije. Ako pratite tijek operacije nec´ete sumnjati“, izjavio je press-tajnik Jedinice za cyber sigurnost Odjela čuvara islamske revolucije Mustafa Ali Zade.

Operacija o kojoj govori Ali Zade se zove 'Pauk 2'. Njezin cilj je otkriti i blokirati stranice zapadnih poznatih osoba na društvenim mrežama. Režim je siguran da oni prijete tradicionalnim vrijednostima. Među metodama koje koriste ti tajni agenti su i proučavanje objavljenih golih selfie fotografija koje su Kim Kardashian donijele svjetsku slavu.

When you're like I have nothing to wear LOL

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian)Ožu 7, 2016 u 12:07 PST

''Ne sumnjam da poznati dobijaju novac od svoje subverzivne djelatnosti“, dodao je predstavnik Odjela čuvara iračke revolucije.

Kimberly Kardashian se rodila u Los Angelesu 1981. godine, sudjelovala je u mnogobrojnim reality show programima, slikala se gola za 'Playboy'. Udana je za poznatog američkog repera Kanye Westa i majka je dvoje djece, prenosi Sputnik.

Kopirati
Drag cursor here to close