Ugasila Twitter

Kćeri R. Williamsa poslali lažnu sliku mrtvog oca

Lifestyle / Flash | 13. 08. 2014. u 14:34 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zelda Williams, 25-godišnja kći Robina Williamsa koji je u ponedjeljak pronađen mrtav u svom domu u Kaliforniji objavila je kako planira izbrisati svoj profil na Twitteru nakon što su joj dva korisnika te društvene mreže poslali lažnu fotografiju njezinog mrtvog oca.

25-godišnjakinja je zamolila svojim 169.000 sljedbenika na Twitteru da prijave dva korisnika koji su poslali fotografiju na njezin korisnički račun, javlja Daily Mail.

''Tresem se. Ne mogu. Molim vas. Twitter zahtijeva link i ja ga neću otvoriti. Molim vas'', napisala je Williamsova kći.

Za uznemirujuće poruke krivi su korisnici ''@PimpStory'' and ''@MrGoosebuster''. Fotografija koju su poslali digitalno je promijenjena kako bi izgledalo da je na njoj Robin Williams. Njihovi profili su blokirani.

Potporu Zeldi Williams na Twitteru ubrzo su izrazili drugi korisnici. Jedna korisnica napisala je: Ovo je najtužnija i najbolesnija stvar koju sam vidjela. Sramim se čovječanstva.

Zelda Williams je kasnije izbrisala ''tweet''. Objasnila je da planira izbrisati svoj ''Twitter-račun'', možda i zauvijek i također kazala da će 'napustiti' svoj račun na Instagramu na neko vrijeme dok se oporavlja.

Podsjetimo, Robin Williams u ponedjeljak je pronađen mrtav u svom domu u Tiburonu kraj San Francisca u Kaliforniji. Policija je potvrdila da je počinio samoubojstvo. Objesio se vlastitim remenom, koji je bio zategnut između vrata ormara i okvira vrata.

Kopirati
Drag cursor here to close