Twitteraši optužuju

Karleuša iskopirala nastup Britney Spears

Na samom početku koncerta Jelena se pojavila u kombinaciji gotovo identičnoj onoj koju je svojevremeno nosila pop princeza.
Lifestyle / Flash | 04. 01. 2022. u 15:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novogodišnji nastup Jelene Karleuše ispred Narodne skupštine u Beogradu je već viđen, tvrde brojni twitteraši. Pjevačica je obećavala posjetiteljima spektakl i kadrove koje nikad u životu nisu vidjeli, a ispostavilo se da je, kako oni kažu, iskopirala turneju "Cirkus" Britney Spears iz 2009. godine, piše Kurir.

Na samom početku koncerta Jelena se pojavila u kombinaciji gotovo identičnoj onoj koju je svojevremeno nosila pop princeza - providnom kombinezonu sa šljokicama.

Nakon toga, Karleuša se na sredini nastupa presvukla u crvenu kombinaciju - krzno ispod koga je imala gaćice i brus ukrašene lancima i cirkonima, a na nogama duboke crvene čizme.

Kakva slučajnost, i Britney je imala nešto slično na sebi na dodjeli Bilbord music Awards prije nekoliko godina.

Tu nije kraj. Jelena se ponovno presvukla, ali i taj stajling se već mogao vidjeti kod pop princeze, kad joj se na nastupu pridružila Christina Aguilera.

Karleuša je identično kao Aguilera, imala perje na glavi, dok je poput Britney obukla zlatni kostim.

Treba spomenuti kako je i scenski dio sličio na onaj pop princeze. Veliki ekrani na stageu, kao i nekoliko prstenja i ringišpil identični su kao na turneji Britney iz 2009.

Korisnici društvenih mreža komentiraju kako je JK odlično odradila svoj posao, ali da je na testu originalnosti po ko zna koji put pala. Jer od osobe koja zagovara kako je važno biti svoj i drugačiji na sceni - dobili su kopiju.

Kopirati
Drag cursor here to close