s kim ili s čim

Kardashian: Kakve veze s pljačkom imaju tjelohranitelji?

Lifestyle / Flash | 04. 10. 2016. u 16:02 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz nekog neobjašnjivog razloga čitav se planet zabrinuo za Kim Kardashian (35), kojoj su pljačkaši u Parizu ukrali nakit u vrijednosti od deset milijuna dolara.

'Sirota' starleta, supruga glazbenika Kanyeja Westaa (39), ponovno se vratila u New York, a TMZ, koji prati život slavnih osoba, piše kako je napad na Kim bio znatno brutalniji negoli se činilo.

Naime, čak pet maskiranih muškaraca upalo je u njezin apartman, tražeći uz galamu i prijetnje da im preda skupocjeni prsten, vrijedan četiri milijuna dolara, koji, očito je, tada nije bio na ruci ove zvijezde reality programa.

Kim Kardashian je ležala na krevetu, a onda se se začuli teški koraci razbojničkih čizama, dočarava TMZ. Uplašena Kim vidjela je kroz 'špijunku' na vratima dvojicu maskiranih muškaraca i u strahu uzela mobitel kako bi dozvala svoje tjelohranitelje i policiju.

No, oni su upali u sobu i spriječili ju u tom pokušaju. Potom su joj ruke vezali ljepljivom vrpcom, a ubrzo su na red došle i noge.

Odnijeli su Kim u kupatilo apartmana, pri čemu je ona molila za milost i nudila im novac ako joj poštede život.

Policiji je kasnije ispričala da su pljačkaši, odjeveni u policijske uniforme, govorili francuskim jezikom i da su inzistirali na vjenčanome prstenu, koji je dobila od svoga supruga.
Naravno, za prsten je saznao cijeli svijet, jer se Kim njime pohvalila na društvenim mrežama.

Molila je i vrištala, zbog čega su joj vrpcom i usta zalijepili.

Život joj je pošteđen, a pljačkaši su navodno odnijeli nakit u vrijednosti od deset milijuna dolara.

Prijateljica bila u apartmanu

Kako u apartmanu nije bila samo Kim, nego je na donjoj etaži spavala njezina prijateljica Simone, koju je galama i vriska probudila, ovaj filmski napad ubrzo je dobio i policijski epilog.

Prijateljica Simone se probudila, nazvala tjelohranitelja imenom Pascal Douvier, a onda i policiju.

Samo dvije minute nakon što su pljačkaši pobjegli, tjelohranitelj je ušao u apartman, a potom se pojavila i policija.

Francuska policija ne isključuje mogućnost da je tjelesna zaštita umiješana u ovaj slučaj, pri čemu se više sumnja na tjelohranitelja koji je Kim osiguravao prilikom jednog ranijeg posjeta Parizu, a manje na bodygarde koji su ovaj put bili zaduženi za njezinu 'sigurnost'.

"Policija pretpostavlja da su razbojnici imali kontakt s nekim iz okruženja Kim Kardashian ili osiguranja, jer su točno znali kuda se kretala. Bilo im je poznato da će te noći biti bez osiguranja u apartmanu", piše Page Six.

Pink Panter banda?

Jučer je „Daily Mail“ špekulirao da iza ove pljačke stoji legendarna Pink Panter banda.

U ovu bandu, koja djeluje od 1984. godine, 'učlanjeno' je 200-tinjak vrhunski sposobnih kriminalaca, specijaliziranih za krađu dragulja.

Legenda o njima započela je pljačkom u „Carlton Hotelu“ u Cannesu, kad su ukrali dragulje u vrijednosti od 44 milijuna eura.

Procjenjuje se da su do sada ukrali dragocjenosti u vrijednosti od oko 320 milijuna, a ime Pink Panther banda datira iz 2003. godine, kada su u Londonu izveli spektakularnu pljačku koja kao da je prepisana iz čuvenog filma.

Banda je navodno, bez obzira o kome se radilo, prisilila noćnog portira da ih uvede u apartman Kim Kardashian u hotelu Hôtel de Pourtalès, koji izdaje svojih devet super luksuznih apartmana po cijeni od 25.000 eura tjedno.

Zašto je Kim bila sama?

Kim je te večeri posjetila modnu izložbu „Givenchy“ i „Balenciaga“, nakon čega se sama vratila u apartman, a njezine sestre Kourtney Kardashian (37) i Kendall Jenner (20) ostale su na afterpartyju. Na zabavi u noćnome klubu „L’Arc“ pratio ih je sestrin tjelohranitelj Pascal Duvier.
S druge strane, suprug Kim Kardashian , glazbenik i producent Kanye West (39), imao je koncert u New Yorku.

Nakon što se sve dogodilo, a policija provela istražne radnje i od žrtve uzela izjavu, Kim je svojim privatnim zrakoplovom uzletjela sa zračne luke „Le Bourget“ i vratila se u New York.

Unatoč svemu, neki će i dalje pitati 'a di su pare'...

Kopirati
Drag cursor here to close