Kontroverzni reper

Kanye West opet šokira. Izvadio sve svoje zube i zamijenio ih protezom koja košta 850.000 eura!

Ukupna cijena navodno iznosi oko 850 tisuća dolara, a protezu mu je ugradio dr. Thomas Connelly s Beverly Hillsa.
Lifestyle / Flash | 18. 01. 2024. u 11:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kontroverzni reper Kanye West ne prestaje šokirati javnost! Nakon bosonogog hodanja po Italiji, Kanye je sada otišao korak dalje. Izvadio je sve svoje zube i zamijenio ih protezama od titana. Izvori za britanski tabloid Daily Mail tvrde da je Kanye sam dizajnirao proteze te da su 'skuplje od dijamanata'.

850 tisuća dolara

Ukupna cijena navodno iznosi oko 850 tisuća dolara, a protezu mu je ugradio dr. Thomas Connelly s Beverly Hillsa. Kanyea je inspirirao lik Jaws iz filmova o Jamesu Bondu, kojeg je igrao Richard Kiel, a koji je poznat po svojim metalnim zubima.

Foto:  Screenshot Instagram/ / Kanye West ugradio zubnu protezu

"Bilo je zadovoljstvo raditi na svakom koraku ovog procesa. Westova vizija dizajniranja jedinstvene umjetnosti nadilazi dentalnu progresiju", rekao je zubar za Daily Mail, prenosi Jutarnji list.

North West prati njegove korake

Još 2010. Kanye je tvrdio da je donje zube zamijenio dijamantima i zlatom, pritom izjavivši: "To je nešto što se očekuje od rock zvijezde."

Njegova kći North West, koju je dobio u braku s reality zvijezdom Kim Kardashian, na svom je TikTok profilu podijelila da je i ona na svoje zubiće stavila zubni nakit. 10-godišnjakinja je snimila selfie i pokazivala blještave cirkončiće.

Foto: Tik Tok / North West
Kopirati
Drag cursor here to close