Black & White

Kanye West došao napraviti sliku s Trumpom

Lifestyle / Flash | 13. 12. 2016. u 23:02 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki hip hoper Kanye West (39) posjetio je novog američkog predsjednika Donalda Trumpa (70) u New Yorku.

Teatralno rukovanje, zagrljaji, poze za medije... sve je bilo po PS-u, ali nije ništa službeno rečeno o čemu su njih dvojica razgovarali u Trump Toweru.

Trump je samo kazao kako su razgovarali o životu općenito. Smisao života, život je kao rijeka... taj rad.

Kanye West je novinarima kazao kako je došao napraviti sliku s Trumpom.

Cilj je očito ispunjen, slike su ovjekovječile susret dvojice toliko različitih ljudi. Kakvi su stvarni odnosi i mišljenje njih dvojice o onom drugome, ostaje i dalje pod znakom pitanja.

Valja napomenuti kako je Kanye West u studenome, prije nego je morao u bolnicu, na jednom koncertu u Kaliforniji izrazio podršku Trupmu.

Kazao je doduše kako on osobno neće izaći na izbore 8. studenoga.

Mnogi će kazati kako su njih dvojica preko noći postali dobri prijatelji, ali Trump tvrdi kako njihov međusobni respekt datira odranije.

Magazin "TMZ" navodi kako je West inicirao ovaj susret s budućim predsjednikom, a kao vjerojatna tema bio je razgovor o eventualnom nastupu rappera na svečanosti inauguracije Trumpa za američkog predsjednika, 20 siječnja 2017.

Razgovor između njih dvojice trajao je 15-tak minuta.

U kontekstu ideje o mogućem nastupu Westa na svečanosti imenovanja Trumpa za predsjednika, ne treba zanemariti činjenicu kako se novi domaćin Bijele kuće ne može pohvaliti listom umjetnika koji bi željeli ovjekovječiti najvažniji dan njegove karijere.

Bolje Kanye West u ruci, nego Bruce Springsteen na grani...

Kopirati
Drag cursor here to close