Bookfest

Kampanja Young Heroes ulazi u samu završnicu

Lifestyle / Flash | 16. 06. 2017. u 10:39 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što znate, Helen Doron English uči djecu kako komunicirati na engleskom jeziku. No, naš trud ne završava tu. Kako bi postali bolji i angažiraniji građani svijeta, djecu učimo i bitnim vrijednostima kao što su briga o drugima, zajednici i svijetu oko njih.

Young Heroes projekt želi inspirirati djecu da pronađu junaka u sebi i otkriju koliko su utjecajni!

Učenici Helen Doron škole u Mostaru organizirali su Bookfest ili Festival knjige. Cilj je bio promovirati kulturu čitanja, prikupiti određeni broj knjiga, te u slučaju osvajanja neke od nagrada fininacijski podržati naše knjižnice. Uz prigodan zabavni program, djeca su u subotu, 20. svibnja od 18 do 20h na platou Mepas Malla skupljala knjige i družila se. Mališani su trebali povesti prijatelje i ponijeti po dvije knjige, kako bi se jedna darovala knjižnicama, a druga razmjenila. Skupljeno je i doniranano oko 130 knjiga. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su donirali knjige i na bilo kakav način pomogli organiziranje ovog događaja.

Događaj je zabilježen kamerama jer je projekt natjecateljskog karaktera. Video uradak prati čitav razvoj i implementaciju ideje i nalazi se na službenoj stranici projekta www.helendoron.com/youngheroes gdje je u tijeku glasovanje za najbolji video u kojem žiri bira pobjednike i dodjeljuje novčane nagrade.

Eventualne novčane nagrade u cijelosti idu narodnoj knjižnici i narodnoj biblioteci u Mostaru. Mostar se trenutno nalazi na 20. mjestu od 145 Helen Doron škola iz 25 zemalja koliko ih sudjelouje u ovom projektu. Prvih 20 projekata ulazi u finale u kojem žiri nosi 60% odluke, a glasovi publike 40 posto.

S obzirom na originalnost projekta škole u Mostaru imamo razloga biti veliki optimisti.

Još nije kasno da podržite naše mališane i njihov projekt. Glasovati se može na službenoj stranici projekta www.helendoron.com/youngheroes na sljedeći način:
1. Kliknite na link : http://bit.ly/young_heroes_vote
2. Izaberite državu Bosnia & Herzegovina
3. Potražite BOOKFEST projekt
4. Kliknite VOTE
5. Pozovite prijatelje da učine isto

Hvala Vam na svakom vašem glasu.

Kopirati
Drag cursor here to close