S maramicama i vodom

Kako savršeno očistiti rešetke pećnice

Sinoć sam nakon nekoliko čaša vina odlučila čistiti rešetke od peći, a muž se pitao zašto praznim pećnicu i nosim rešetke u kadu. Mislio je da sam poludjela, napisala je Michelle
Lifestyle / Flash | 04. 06. 2019. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanka Michelle Tamplin je u Facebook grupi 'Hinch Army Cleaning tips', gdje se izmjenjuju savjeti o kućanstvu, podijelila trik kako očistiti masne rešetke iz pećnice, i to samo s toplom vodom i maramicama koje se koriste za omekšavanje rublja u sušilici. Napisala je da trik zahtjeva punjenje kade vrućom vodom, a nakon namakanja, rešetke se prebrišu maramicama koje se inače dodaju u sušilicu.

''Sinoć sam nakon nekoliko čaša vina odlučila čistiti rešetke pećnice, a muž se pitao zašto praznim pećnicu i nosim rešetke u kadu. Mislio je da sam poludjela'', napisala je Michelle, a mnogi su isprobali i pohvalili njezin trik, koji navodno čisti i najmasnije dijelove rešetki.

''Da budem iskrena, nisam očekivala da će djelovati'', napisala je jedna žena iz grupe, koja je rešetke prije poprskala sredstvom za pranje suđa, a onda ih namočila u toplu vodu i prebrisala s maramicama za sušilicu.

''Ostavila sam da se namaču sat vremena, pa s maramicom za veš pobrisala ostatke masnoće, sve je otišlo'', napisala je oduševljeno.

Neki su trik malo prilagodili, i objasnili da masne rešetke prije zamotaju u aluminijsku foliju, a u vodu umjesto maramica ubace tablete za perilicu suđa, a ono u čemu su se svi složili je bilo da se voda nikako ne smije ohladiti jer se masnoća neće skinuti.

Kopirati
Drag cursor here to close