Odmah je pristala

Kako je Putin zaprosio Ljudmilu

"Bio je samokritičan, objašnjavao je da je šutljiv tip''.
Lifestyle / Flash | 17. 03. 2022. u 12:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljudmila i Vladimir Putin u braku su bili 30 godina, od 1983. do 2013., a Ljudmila je jednom prilikom ispričala kako ju je bivši suprug zaprosio na toliko bizaran način da je pomislila kako je zapravo ostavlja.

"Jedne noći smo sjedili u kući i on je rekao: 'Do sada si već shvatila kakva sam ja osoba. Generalno, nisam baš lak. U ove tri godine vjerojatno si i sama donijela odluku'", rekla je Ljudmila u jednom intervjuu koji je prenesen unutar Putinove biografije First Person.

"Bio je samokritičan, objašnjavao je da je šutljiv tip, da je u nekim stvarima oštar i da zna i vrijeđati ljude. Smatrao je da nije dovoljno dobar životni partner. Zazvučalo mi je kao da nabraja razloge zbog kojih želi da prekinemo."

"Odgovorila sam mu da sam donijela odluku, a on me upitao jesam li sigurna u to. Kimnula sam glavom i bila uvjerena da je to naš kraj, ali zatim je on rekao: 'Ako je tako, onda želim da znaš da te volim i nadam se da ćeš se udati za mene'", ispričala je.

Ljudmila je na njegovu prosidbu odmah pristala.

"Bilo je to iznenađenje za mene".

Podsjetimo, objava njihovog razvoda u videu iz 2013. godine bila je gotovo jednako bizarna, a mnogi i danas smatraju kako su Ljudmilino ponašanje i govor tijela bili čudni i da je govorila ono što je morala.

"Razvodimo se jer se jedva viđamo. Naša djeca su odrasla i vode svoje živote. Svi vode svoje živote. Zahvalna sam Vladimiru Vladimiroviču na podršci, uvijek ćemo biti prijatelji", rekla je tada.

Putin je navodno prema bivšoj supruzi bio toliko hladan da joj je, nakon što je jednom pretrpjela prometnu nesreću, samo poslao cvijeće u bolnicu. Postoji mnoštvo navoda o tome da je Putin prema bivšoj supruzi bio sve gori što je postajao moćniji.

Nakon razvoda Ljudmila se potpuno povukla iz javnosti te se o njoj danas malo zna. S Putinom je u braku dobila dvije kćeri, a navodno se 2015. godine u tajnosti vjenčala za 21 godinu mlađeg biznismena Artura Očeretnija, ali tu informaciju ni jedna ni druga strana nikada nije potvrdila ni opovrgnula, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close