muškarci lažu

Kako je George Clooney korisnom laži osvojio suprugu Amal

Lifestyle / Flash | 01. 05. 2017. u 12:42 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako netko pita kako zamišljate muškarca koji nema problema s time dobiti pristanak žene da iziđe s njim, mnogima će pasti na pamet glumac George Clooney. Po inerciji pomisliš - koja bi to ga odbila?!

Međutim, izgleda da je njegova sadašnja supruga Amal svojedobno bila prilično ravnodušna ''na prvi pogled''. Kako bi dogovorio prvi izlazak s njom, morao se poslužiti malom, ali korisnom laži.

Nakon što su se 2013. godine njih dvoje upoznali na jednoj humanitarnoj priredbi, Amal je odbila njegov poziv na večeru. Ne odustajući tako lako, Clooney se poslužio malom laži kako bi ovu odvažnu i samosvjesnu odvjetnicu pridobio za zajedničko piće.

Saznao je kako su ljudska prava njezina ''goruća'' oblast pa joj se javio sa željom da njih dvoje, kao socijalno angažirani ljudi, pričaju o ovoj temi.

Ova korisna laž je očito imala efekta, Amal je pristala doći na zakazani sastanak, ali nakon ''rasprave'' o ljudskim pravima, zaključili su i da su emotivno kliknuli.

Ipak, ni tada nije baš sve glatko išlo.

"Sve je bilo dobro isplanirano, skuhao sam ručak. Kad je došla, kao i uvijek elegantno odjevena i stilizirana, predložila je da nešto poručimo za jelo, a ja sam odgovorio kako sam nešto već sam pripremio", ispričao je glumac za „Elle“.

To je, naravno, izazvalo određenu podozrivost kod lijepe odvjetnice, ali u konačnici se sve posložilo.

Već 2014. njih dvoje su se oženili. Bila je to romantična svadba u Veneciji.

Kako bi ova uistinu zanimljiva ljubavna priča imala svoj dodatni pečat, par će biti blagoslovljen blizancima, njihovom prvom zajedničkom djecom, koja na svijet trebaju doći u lipnju.

Na tati Georgeu je da djeci kasnije objasni treba li se služiti lažima u životu ili ne...

Kopirati
Drag cursor here to close