spektakularno

Kad supermodel otvara Olimpijadu: Gisele Bündchen prošetala najdužom pistom

Lifestyle / Flash | 06. 08. 2016. u 09:26 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć su u Brazilu otvorene još jedne Olimpijske igre. Tim je povodom stadion Maracaña u Rio de Janeiru, kako to obično biva, svijetlio nevjerojatnim bojama, a iz njega su odzvanjali ritmovi najpoznatije brazilske glazbe. Tradicionalno, višesatno otvaranje donijelo je pregled povijesti Brazila i najsvjetlijih trenutaka, a sve upakirano u spektakularne akrobacije plesača i ‘light show’. Vidjeli smo tu i prve doseljenike, kolonijalnu prošlost, prirodu Amazone, poznate brazilske glazbenike, a najviše su pozornosti privukle dvije stvari: Gisele Bündchen i karnevalska točka.

Unaprijed je bilo poznato da će Gisele imati svoju ulogu u otvaranju Olimpijade, ali detalji nisu bili otkrivani. Jučer je to bila fantastična scena u kojoj je supermodel prošetao najdužom pistom na svijetu u zlatnoj šljokičastoj haljini brazilskog dizajnera Alexandera Herchcovitcha uz zvukove poznate pjesme ‘The Girl From Ipanema’. Svi su pogledi bili prikovani na njen hod, kako se pretpostavlja, čak tri milijuna gledatelja u cijelom svijetu kroz prijenos uživo, prenosi Journal.hr.

Drugi najpoznatiji izvozni proizvod Brazila je čuveni karneval stoga ne čudi da mu je bila posvećena posebna točka. Glazbenik Jorge Ben Jor otpjevao je svoj hit ‘País Tropical’, a plesači u šarneim kostimima proizveli eksploziju boja. Sportaši su prošetali Maracañom i predstavili svoje zemlje, Olimpijski plamen je upaljen i XXXI. igre službeno su započele!

Kopirati
Drag cursor here to close