K KING design i Bljesak vas nagrađuju!

Mostar: Procvjetao im kreativni biznis za vrijeme pandemije

Mlada Jablaničanka sa svojim suprugom pokrenula je biznis u jeku pandemije
Lifestyle / Flash | 18. 08. 2021. u 11:25 Z.A.| Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mlada Najla Kevrić u jeku pandemije koja je zahvatila svijet, zajedno sa svojim suprugom iskoristila je rijetku priliku i pokrenula mali biznis.

Inače, rođena u Jablanici, već šest godina živi u Mostaru, a kako kaže unazad sedam godina je u kreativnim vodama.

''Moji počeci su bili pravljenje nakita, a zatim dječjih ukrasa. Prije točno godinu dana, u punom jeku pandemije, u svoju radionicu sam uselila CNC mašinu i tu počinje potpuno novo poglavlje. S obzirom na to da je moj muž CNC operater, bilo je i za očekivati da ćemo nekad biti i poslovni partneri. I tako se rađa novi brend, K KING design i snovi postaju stvarnost. Ideje prelaze u djela, a granice ne postoje'', kaže u razgovoru za Bljesak.info Nejla, koja je kreativnim radom svoju radionicu pretvorila u pravo carstvo unikatnih proizvoda.


Foto: K KING design / Unikatni radovi za djecu
''K KING design je radionica za lasersko rezanje i graviranje nemetala. Mi smo se bazirali na obradu drveta, a naš asortiman čine didaktičke ploče, ukrasi za dječju sobu i različiti pokloni za sve generacije. Posebnu pažnju posvećujemo upravo edukativnim materijalima za najraniji uzrast, pa sve do školaraca. Tu spadaju drvene mape (BiH, Europa, svijet), umetaljke (abeceda, azbuka, njemački i engleski alfabet, geometrijski oblici, sunčev sistem...) i različite puzle'', kaže Nejla, govoreći da kroz njihove igre djeca razvijaju finu motoriku, zapažanje, memoriju.
 
Biraju prirodne materijale i boje na bazi vode. S obzirom da je i sama majka, smatra da je važno da je proizvod potpuno siguran za dijete.

Foto: K KING design / Unikatni radovi za djecu

Početak, kao i svaki drugi, kaže nije bio lagan, no iz pandemije su ona i suprug uspjeli izvući ono najbolje.

''Slagat ću vas ako kažem da je bio lagan početak, to znaju svi vlasnici malih biznisa. Pandemija je donijela svoje i prednosti i hrpu mana. Bilo je teško dići se u masi kreativaca'', kaže ova kreativka, dodajući da su rad, trud, posebnost i ideje prepoznali ljudi u BiH i širom svijeta i dali ovom bračnom paru ogromni vjetar u leđa za nove projekte.

Foto: K KING design / Unikatni radovi za djecu
 
''Danas sam ja ponosna vlasnica registrovanog obrta i imam velike planove za skoriju budućnost. Ovom prilikom bih se zahvalila svima na ogromnoj podršci i divnim povratnim informacijama. Sreća je znati da našim proizvodima slavimo ljubav i najbitnije životne događaje'', kaže vlasnica K King biznisa, koji vas daruje u suradnji s našim portalom. 

Sve detalje nagradne igre možet epotražiti na Instagram profilu Bljeska.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Bljesak.info (@bljesak.info)

Kopirati
Drag cursor here to close