Jam With Friends

JwF: Otvoreni poziv svim muzičarima/glazbenicima

Lifestyle / Flash | 08. 02. 2017. u 11:49 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi željni muziciranja, željni dobre muzike i eksperimentiranja, pridružite se na Jam Nightu, u petak, 17.2. u Black Dog Pubu.

Ovu večer organizira "Jam With Friends" tim koji će se također pobrinuti da najbolji momenti večeri budu zabilježeni VIDEO & AUDIO kao što su to radili na prethodno objavljenim LIVE snimcima na svom youtube kanalu. Ova ekipa je volonte?rski u kratkom vremenskom roku objavila trinaest audio i video snimaka potpuno besplatno.

Sve sudioncii JWF-a imaju priliku snimati : albume, singleove, demo snimke, spotove ili pak LIVE video snimke poput onih s njihovog youtube kanala (za svoje potrebe) po nižim cijenama. Projekt su omogućili : BONK Studio (video produkcija, fotografija) & Groove Studio (glazbeni studio).

JWF ekipa će zajedničkim snagama s kolegama muzičarima osigurati na sceni: bubnjeve, bas, gitaru, mikrofon, klavijaturu. Svi koji žele pomoći s organizacijom i tehničkim detaljima mogu ih kontaktirati u inbox njihove Facebook stranice.

Ovo je jedno od prvih ovakvih druženja koje JWF ekipa ima na umu. Znajući činjenicu da često snimaju na otvorenom, zaista ne znamo što nas sve očekuje od ove ekipe. Na svojoj facebook stranici su istaknuli slijedeće:

"Budite ljubazni i pozovite nekoga da vam se pridruži ili da vas zamijeni nakon što svirate i imajte na umu vrijeme koje pro?vede na stageu kako bi još neko došao na red. Tu večer nismo drugovi, nismo poznanici. U muzici smo Prijatelji. Prijatelji se tretiraju s poštovanjem!"

Kopirati
Drag cursor here to close