Adrenalinska utrka

Josip Drmać i Darko Vidović pobjednici Pustolovne utrke u Čapljini

Lifestyle / Flash | 26. 06. 2016. u 06:39 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za jedan sat i 37 minuta Josip Drmać i Darko Vidović savladali su prepreke Pustolovne utrke u Čapljini i tako osvojili titulu pobjednika ovogodišnjeg adrenalinskog natjecanja koje se već jedanaestu godinu održava u Čapljini.

Oni su za tri minute bili bolji od Boška Mišića i Nikole Bartolovića, koji su osvojili drugo mjesto, dok je trećeplasirani par bio Marko Knežević-Tomislav Ljuban.

Ovogodišnja utrka započela je trčanjem u dužini od jednog i pol kilometra na relaciji Vila Rustica Mogorjelo do hotela Mogorjelo, nakon čega je uslijedila vožnja biciklom u dužini od 10,5 kilometara od hotela Mogorelo do kupališta Božjak.

Posljednja, i možda najteža etapa, sastojala se od vožnje kanuima na dužini od 10,2 kilometara od kupališta Božjak do kupališta Jaz u Strugama.

Pobjednicima je pripala novčana nagrada u iznosu od 600 KM, drugoplasirana ekipa dobila je 400 KM, dok je trećeplasirana ekipa nagrađena sa 200 KM.

Svrha natjecanja je povezivanje prirodnih ljepota i kulturno-povijesnih znamenitosti, koji su u funkciji prezentacije turističkih potencijala općine Čapljina, istaknuli su iz Turističke organizacije "Čapljinka", koja je organizator ove manifestacije.

Kopirati
Drag cursor here to close