Ralph Souffrant

Još jedna bajka o ružnom pačetu sa sretnim krajem

Lifestyle / Flash | 12. 10. 2016. u 09:52 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njegovo je tijelo gotovo savršeno, ali je posuto pjegama kao da je umočen u blato.
Upravo je ova tjelesna anomalija omogućila 21-godišnjem Haićaninu Ralphu Souffrantu da postane tražen model.

Čak je i američki rapper Kanye West angažirao ovog neobičnog momka za svoj Yeezy-Show na New York Fashion Weeku.

Sad kad je slava tu i kad se može živjeti od posla modela, sve izgleda kao bajka. No, njegov je život bio sve samo ne sretna priča.

Kada mu je bilo devet godina, njegova se majka s Haitija preselila u Brooklyn, a ne treba ni spominjati koliko su ga djeca u novoj školi zadirkivala i ponižavala zbog njegova izgleda.

Kako je ispričao za WMagazin, djeca su ga stalno nazivala ružnim, a kad je s 13 godina počeo trenirati, u jednome parku ga je otkrio fotograf Aaron Taylor.

Ubrzo su postali prijatelji, a Taylor mu je nastojao pružiti maksimalnu podršku. Ralph je htio postati dermatolog, ali je sudbina odredila drukčije.

Aaron Taylor ovome neobičnom momku kreirao Instagram profil i već nakon pola godine došle su prve ponude da bude model. Uskoro je dobio i prvi ugovor.

"Čitavoga života jedino sam se želio skrivati. A zapravo sam trebao nekoga tko stvarno vidi svijet oko sebe. Instagram je za mene bio besplatna reklama. U kratkome vremenu otvorio mi je mnoga vrata. Otprilike kao da sam svoj životopis podijelio na milijun adresa", ispričao je Souffrant za vice.com.

Posebno ga raduje to što sada može svojoj obitelji financijski pomoći.

Kopirati
Drag cursor here to close