Estrada i ljubav

Joksimović u vezi sa Cecom, a Georgijev sa Perazić: Jeste li znali za to?

Lifestyle / Flash | 15. 09. 2016. u 21:35 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devedesete godine su bile godine mnogih estradnih veza i ljubavi, a koje su danas potpuno zaboravljene, piše Novi.ba. Za neke je teško i povjerovati da su se dogodile. Pa da krenemo...

Marina Perazić i Vlado Georgijev - Marina Perazić je u 'Farmi' 2009. godine otkrila kako je bila u vezi sa pjevačem Vladom Georgijevim, a kasnije je i on to priznao, dodavši kako se to dogodilo prije 20 godina.

Marina je poslije izjavila kako pjevač nije bio za brak, ali da je poslužio kao dobra igračka.

Gagi Đogani i Sandra Meljničenko - Devedesetih su Sandra i Gagi bili u emotivnoj vezi, a on je o tom odnosu rekao: Imao sam 19, ona 14, ali bila je daleko zrelija od svojih vršnjakinja.

Ceca Slavković i Željko Joksimović - Mnogi se sjećaju burne romanse Željka i Leontine, ali malo tko zna da je Željko prije Leontine bio u vezi i sa Svetlanom Cecom Slavković, kao i sa Adrijanom Čortan.

Ana Stanić i Srđan Čolić - Frontmen grupe 'Moby Dick' tek nedavno je priznao da je bio u vezi sa Anom, ali i sa Aleksandrom Perović, dok su bile sa njim u grupi. "Bilo je ozbiljno, volio sam i jednu i drugu".

Jami i Milo Đukanović - Crnogorski premijer Milo Đukanović je devedesetih godina imao aferu sa Jasnom Milenković Jami, u tom trenutku jednom od najpopularnijih pjevačica u Srbiji. "Po mene je slao helikopter kako bih mogla doći u Podgoricu", ispričala je, prenosi Novi.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close