Mali trik za svaki dan

Jeste li znali da se vaš blender sam čisti? Evo kako

Mama dvoje djece podijelila je video ovog trika na djelu, pokazujući koliko je učinkovit u uklanjanju ostataka.
Lifestyle / Flash | 07. 10. 2021. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna mama podijelila je na Instragramu svoj trik za lakše čišćenje blendera poslije korištenja. Chantel Mila, iz Australije kazala je kako njen trik sa blenderom koji se 'sam očisti' spašava vrijeme, a pogotovo ukoliko žurite.

Mama dvoje djece podijelila je video trika na djelu, pokazujući koliko je učinkovit u uklanjanju komadića starog voća koje se često zaglavi u raznim dijelovima miksera.

Tisuće ljudi koji su vidjeli ovaj jednostavni trik rekli su da to nikada prije nisu razmatrali i zahvalili Chantel što je podijelila svoju ideju. 

Sve što trebate učiniti je napuniti je do pola toplom vodom i malo sapuna za posuđe. Zatim ga samo pomiješajte dok ne postane čisto. Time se čak uklanja i svaki osušeni nered!

 'Ovo se mijenja, pokušavam ovo sutra', objavila je jedna žena.

'Nevjerojatno - nisam imao pojma o ovome', dodao je drugi.

Treći je napisao: 'Problemi s smoothiejima od banana riješeni '.

Chantel je u prošlosti podijelila brojne savjete i trikove za čišćenje, uključujući zašto je limun tajna čišćenja raznih stvari po kući.

Prvi način na koji možete koristiti limun za čišćenje predmeta kod kuće je uklanjanje kamenca iz vašeg čajnika.

'Smanjite kamenac s kuhanja kuhanjem pola limuna u vodi i ostavite ga da stoji pola sata', rekla je Chantel. Razlog zašto ovo radi je taj što limunska kiselina 'razgrađuje' svaki kamenac unutar vašeg kuhala za vodu. Drugi način na koji Chantel koristi limun po kući je osvježiti stare daske za rezanje i riješiti se dugotrajnih mirisa.

'Osvježite stare daske za rezanje morskom solju i limunom', rekla je Chantel.

Jednostavno pospite malo morske soli po dasci i pomoću kriške limuna utrljajte.

Na kraju, Chantel je rekla da koristi limune za uklanjanje hrđe s vaših noževa od nehrđajućeg čelika, posipajući sodu bikarbonu po noževima, a zatim ih trljajući limunom.

'Kiselost limuna reagira s hrđom i pomaže da se lakše otopi', rekla je Chantel, piše DailyMail.

Kopirati
Drag cursor here to close