čaša vitamina

Jennifer Lopez otkrila napitak zaslužan za savršenu liniju

Lifestyle / Flash | 04. 05. 2015. u 07:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jennifer Lopez u slobodno vrijeme se bavi humanitarnim radom, a jedan od njezinih projekata je Centar zdravog djetinjstva. U okviru tog programa koji promovira zdravu ishranu kako za djecu tako i za odrasle, atraktivna pjevačica je sa svojim fanovima podijelila dio njene dnevne rutine. Riječ je o najzdravijem obroku u danu - doručku kojeg J LO nikada ne preskače, a koji se nalazi u samo jednoj čaši prepunoj vitamina i minerala.

"Znala sam da mi hrana koju jedem ne daje energiju što sam i osjetila na svom tijelu. To su jela i moja djeca, pa sam se zapitala je li to dobro za njih? I tako sam postala spremna za probati nešto novo", izjavila je Jennifer i dodala da bez ovog napitka ne započinje dan.

"Riječ je o nevjerojatno zdravom smoothieu, prepunom vlakana, omega 3 kiselina i proteina, pa ga možete piti i između obroka", objašnjava Lopez. Ako i vi želite isprobati zdravi obrok u čaši, evo recepta od Jennifer Lopez:

Sastojci:

1 šaka svježe blitve/zelja
1 zamrznuta banana
1 šoljica rižinog mlijeka
2 žlice bademovog ili kukuruznog maslaca
1 žlica proteinskog praška

Priprema:

Sve sastojke ubacite u blender. Miksajte ih dok se sastojci ne povežu u ujednačenu masu. Smoothie pijte ujutru ili između obroka.

Kopirati
Drag cursor here to close