pukla tikva

Jennifer Lopez opet solo: Casper Smart 'otpušten' zbog nevjere!

Lifestyle / Flash | 18. 10. 2016. u 16:32 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubav između Jennifer Lopez i 18 godina mlađeg plesača Caspera Smarta, došla je do kraja u kolovozu ove godine.

Magazin People piše, pozivajući se na ljude bliske JLo, kako je sada i pravi razlog prestanka njihove veze izišao na vidjelo.

Krajem ljeta govorilo se o jednome posve ''prijateljskom razilasku", ali sad se 'otkrivaju' puno delikatniji razlozi, navodi magazin.

Naime, ispostavilo se da je nestašni Casperčesto, moglo bi se kazati notorno - vjeroloman. Umjesto da prati svoju suprugu na putovanju, on bi se zabavljao s drugim ženama.

"Stvarnost je takva da ju je nekoliko puta prevario, a sada, kad je uvidio da je njihovoj ljubavi kraj, došao je moliti da ga Jennifer prihvati natrag, tvrdeći kako je nakon ovoga postao druga osoba", kaže jedna od JLo bliskih osoba.

Međutim, kako je ovo već drugi put da ga supruga odbacuje zbog prijevare, teško da će ovaj Jennifer put uvažiti Casperovo pokajanje.

Već prije dvije godine bio je uhvaćen u prijevari svoje supruge, nakon čega ga je ona jedno vrijeme stavila na led, podalje od sebe.

"Nitko nema toliko vremena za takvo ponašanje, JLo ponajmanje", kazao je sugovornik magazina People.

Zanimljivo je da je razlog za privremeni prekid njihove veze 2014. godine bila njegova nevjera koja se dogodila s transseksualcem. Međutim, taj njihov prekid bio je ipak kratkotrajan.

Osobe bliske Jennifer Lopez tvrde kako ovaj put nema nikakvih izgleda da mu ona oprosti i primi ga nazad k sebi.

Kopirati
Drag cursor here to close