Trebinje

Jelena Novčić nova Miss turizma Hercegovine

Lifestyle / Flash | 24. 07. 2015. u 06:34 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na desetom po redu, jubilarnom izboru za miss turizma Hercegovine 2015, koji je u četvrtak održan u hotelu ''Leotar'' u Trebinju, titulu najljepše natjecateljice ponijela je Jelena Novčić iz Trebinja.

Među deset sudionica za prvu pratilju izabrana je Jovana Rogan iz Bileće, a za drugu Tatjana Milićević iz Trebinja, piše Mojahercegovina.com.

Titulu miss šarma ponijela Smilja Mija Buntić iz Čapljine. Zaštitno lice kozmetike je Dženita Teslidža iz Mostara, dok je za miss fotogeničnosti izabrana Ivana Buntić iz Čapljine.

Nova hercegovačka miss turizma Jelena Novčić inače je majstor jiu-jitsa i nositelj crnog pojasa prvi dan. Student je ekonomije, a manekenstvom se bavi već godinama. Prošle godine okitila se titulom prve pratilje na Izboru za miss turizma BiH, a prije dvije godine bila je prva pratilja na Izboru za miss Hercegovine.

''U ovo je, prije svega, uloženo dosta truda, ali se na kraju isplatilo i moja životna želja se ostvarila. U budućnosti sebe vidim kao uspješnu i ostvarenu osobu i, prije svega, kao dobrog čovjeka, uspješnog u poslu koji ću raditi, a moja želja je da radim kao ekonomist'', ističe Jelena.

Edna Raljević, ispred organizatora modne agencije ''Estera'' iz Mostara, kaže da sve djevojke koje su prošle na ovom izboru idu u finale Izbora za miss BiH koje će se u rujnu održati u Mostaru.

Sudionice su na izboru nosile vjenčanice, večernje i svečane haljine, te kupaće kostime.

Kopirati
Drag cursor here to close