Advent night run

Jedinstvena utrka u Ljubuškom

Događaj će započeti na glavnom gradskom trgu, gdje će trkači doživjeti predivnu atmosferu adventskih ukrasa, svjetala i glazbe.
Lifestyle / Flash | 20. 12. 2023. u 16:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine, grad će dodatno zasjati blagdanskim duhom jer se Advent Night Run sprema održati 22. prosinca u petak s početkom u 18:00 sati. Ova jedinstvena manifestacija spaja ljubitelje trčanja i blagdansku čaroliju u nezaboravno iskustvo.

Trčanje pod svjetlima adventske dekoracije

Advent Night Run nije obična utrka. Ova posebna noćna utrka donosi spoj sporta, rekreacije i blagdanskog ugođaja. Događaj će započeti na glavnom gradskom trgu, gdje će trkači doživjeti predivnu atmosferu adventskih ukrasa, svjetala i glazbe.

Prijave su otvorene i besplatne: Poziv građanima da se pridruže

Organizatori Advent Night Runa pozivaju sve građane, neovisno o dobi ili iskustvu u trčanju, da se prijave i sudjeluju u ovoj posebnoj blagdanskoj utrci dužine 4,5km.

Prijavu možete izvršiti slanjem e-maila s imenom i prezimenom natjecatelja na [email protected], a bitno je istaknuti da su prijave besplatne.

Osigurane su i nagrade za prva tri mjesta u muškoj kategoriji i prva tri mjesta u ženskoj kategoriji.

Poseban poziv trkačima da se pridruže smo dobili i od najboljeg hrvatskog triatlonca Andreja Vištice, koji je također najavio svoje sudjelovanje na utrci.

Ne propustite priliku biti dio ove posebne blagdanske tradicije. Prijavite se, obucite svoje trkačke tenisice, kapicu Djeda Božićnjaka i pripremite se za nezaboravan doživljaj Advent Night Run-a u Ljubuškom 22. prosinca u 18:00 sati. Vidimo se na startnoj liniji!

Kopirati
Drag cursor here to close