OKC Abrašević

Jazz Fest Sarajevo stiže u Mostar

AutorYno je energični trio koji se smatra jednim od najžešćih bendova pariške rock scene.
Lifestyle / Flash | 03. 10. 2018. u 12:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jazz Fest Sarajevo i ove godine kreće na turneju, a prvi grad koji će posjetiti je Mostar, gdje će 19. listopada u OKC Abrašević nastupiti francuski bend AutorYno.

Prošle godine Jazz Fest Sarajevo je prvi put posjetio Banja Luku, a nakon Mostara sljedeći nastup bit AutorYnoa bit će u Sarajevskom ratnom teatru 20. listopada, a svojevrsnu pretpremijeru imat će na klupskom koncertu u Jazzbini, također u Sarajevu, 18. listopada.

Naime, ove godine Jazz Fest će posjetiti nekoliko gradova u Bosni i Hercegovini i organizirati različite koncertne programe kako bi festivalskoj publici koja je prethodne dvije decenije redovito posjećivala festival, uzvratio posjetu, priopćeno je sa Festa.

AutorYno je energični trio koji se smatra jednim od najžešćih bendova pariške rock scene. Nedavno je objavio svoj treći album Flauros koji će predstaviti na koncertima u Mostaru i Sarajevu, a čini ga repetuar iz knjige ''Book of Angels'' u rock kontekstu.

Koncerti benda AutorYno organiziraju se u okviru XXII. Jazz Festa Sarajevo 2018. koji ove godine predstavlja novi festivalski koncept sa koncertima u razdoblju od rujna do studenog dok će glavni festivalski program biti organiziran od 1. do 4. studenog.

Koncerte benda AutorYno podržali su Francuski institut u BiH i Francusko veleposlanstvo u Sarajevu. Mostarski koncert organizira se u suradnji sa Mostar Rock School i OKC Abrašević.

Ulaznice za koncert po cijeni od 10 KM bit će u prodaji će biti u OKC Abrašević, stoji u priopćenju Festa.

Kopirati
Drag cursor here to close