Dobro se dobrim vraća

Jana pomogla rad ambulante 'Sveti apostol i evanđelist Luka'

Lifestyle / Flash | 17. 09. 2016. u 06:53 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jana – voda s porukom je u svojoj prvoj humanitarnoj akciji ove godine podržala donacijom humanitarnu ambulantu „Sveti apostol i evanđelist Luka“ koja besplatno pruža zdravstvene usluge prvenstveno socijalno ugroženim osobama, ali i svima drugim koji su pokucali na njihova vrata.

Donacija je pružena u vidu lijekova i materijala za stomatološku i kiruršku ambulantu.

Rad ambulante je zasnovan na entuzijazmu i volonterskom radu ljekara koji vrše specijalističke preglede, manje hirurške operacije i stomatološke usluge potpuno besplatno. Jana je prepoznala humani doprinos ove ustanove, te pomogla da se prikupe humanitarne kapljice kako bi mogla nastaviti doprinositi liječenju onih koji to nisu u sebi mogućnosti priuštiti.

Jana je u protekloj godini realizovala četiri donacije i na taj način pomogla liječenju djece i osoba sa poteškoćama u razvoju, terapijskom jahanju, djeci sa društvenih margina, te volontiranju.

Kao i u protekle dvije godine i ovogodišnjim donacijskim programom Jana „Voda s porukom“ djeluje uz poznatu krilaticu 'Dobro se dobrim vraća'. Uz novu ediciju Jana Samo ljubav i vjeru da ljubav pokreće svijet, ovogodišnji donacijski program inspiriran je ljubavlju, jer osim što mijenja svijet, ljubav donosi i pozitivne promjene u život.

Jana – voda s porukom nastavlja svoju humanitarnu misiju. Naš naredni cilj je nabavka računarske opreme za informatičku edukaciju i osamostaljenje članova Udruženja oboljelih od multiple skleroze Unsko-sanskog kantona. Svaki vaš like, share i aktivnost na web stranici donira kapljice i pomaže da ostvarimo cilj i zajedno promijenimo svijet.

Kopirati
Drag cursor here to close