Ali baš nikad!

Jake žene nikad ne opraštaju ovih 6 stvari svojim muškarcima

Ljubav je po mnogima najljepša emocija, no svaka ljubavna priča sa sobom nosi određene rizike.
Lifestyle / Flash | 04. 01. 2024. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako svaka veza na početku izgleda kao najljepša ljubavna bajka, s vremenom može prerasti u vezu od koje bi najradije pobjegli. U ovom članku donosimo stvari koje jake žene ne opraštaju svojim muškarcima te većina ovih problema postane razlog za prekid romantične veze. 

1. Nedostatak zaštite

Jedna od najbolnijih stvari koju žena nikad neće oprostiti svom muškarcu je nedostatak zaštite u trenucima kad joj je ona bila najpotrebnija. Kad muškarac voli ženu, trebao bi biti uz nju u svim trenucima, bez obzira koliko oni teški bili.

Ako njegova zaštita izostane, svaka žena će osjetiti razočarenje koje je mnogo gore od bilo kakve ljutnje. Neke žene će pokušati iskomunicirati ovaj problem no one jake će u ovakvim situacijama staviti točku na ljubavni odnos. Takvim stavom pokazuju koliko cijene i poštuju sebe te da nikad neće pristati na manje od onoga što zaslužuju. 

2. Nedostatak poštovanja 

Bez obzira koliko zaljubljena bila, jaka žena nikad neće oprostiti manjak poštovanja. Ona smatra da je uzajamno poštovanje, uz ljubav, temelj svake uspješne veze.

Ako u nekoj fazi dođe do gubljenja poštovanja, jaka žena neće moliti za pažnju nego će pokupiti svoje stvari i otići. Dovoljno je pametna da zna da se lekcije najbolje uče u praksi i da od riječi, u nekim slučajevima, nema ništa. 

3. Ravnodušnost 

Kad se upustimo u ljubavnu vezu, ne pomišljamo da bi ona mogla završiti zbog ravnodušnosti. No, u nekim slučajevima, to je nažalost razlog. Ako ste se pitali kako izgleda ravnodušnost u vezi, najbolje objašnjenje bi bilo suprotnost od ljubavi.

Ako imate ravnodušnog partnera, znajte da imate nekoga tko će se bez problema staviti u situaciju da vas izgubi. Za neke žene će ovakve situacije biti znak za uzbunu koje će smiriti i pokušati riješiti razgovorom no ne i za one snažne, alfa žene. One su svjesne činjenice da je ravnodušnost toliko jaka da se od nje ne može pobjeći te će, čim je primijete, spakirati svoje kofere i otići. I znate što? To je najbolje što bilo koja žena može učiniti. 

4. Nedostatak komunikacije 

Komunikacija je ključ svake uspješne veze.  Ako vaš partner zanemaruje razgovor o problemima, agresivno reagira kad želite pričati o svojim osjećajima te vas kažnjava tretmanom šutnje, reagirajte odmah.

Ovakve stvari nisu dio zdrave veze te trpljenjem i šutnjom možete samo pogoršati situaciju. Zapamtite da se pasivnošću ne postiže ništa te da se uvijek trebate boriti za sebe. Samo otvorena i zdrava komunikacija gradi most između partnera te je nekad bolje otići nego se nadati da će se stvari promjeniti na bolje.  

5. Nasilje 

Bez obzira radi li se o emocionalnom ili fizičkom nasilju, jaka žena nikad neće ovako nešto oprostiti svom muškarcu. Muškarac treba biti vaša mirna luka i uz njega se trebate osjećati sigurno i zaštićeno. Ako se u vezi ne osjećate voljeno i strahujete za svoju sigurnost, vrijeme je da je napustite.

Jake žene na ovakve stvari imaju nultu toleranciju te će već na prvi znak uzbune pokupiti svoje stvari i otići. One su svjesne da je toliko prosječnih stvari u životu i da ljubav ne bi trebala biti jedna od njih. I znate što? Apsolutno su u pravu!

6. Financijska nesigurnost 

Bez obzira koliko neka ljubav bila velika, financijski problemi će je sigurno uzdrmati. Ako uz sebe imate partnera koji se neodgovorno ponaša s novcem i više troši nego što zarađuje, znajte da je to znak za uzbunu.

Financijski problemi mogu izazvati stres i napetost te je suradnja oba partnera u upravljanju financijama od velikog značaja. 

Za kraj 

Svaka ljubavna veza zahtjeva ogroman trud i razumijevanje oba partnera. Ako uz sebe imate nekoga s nezrelom osobnošću, znajte da ćete više vremena provesti u brizi nego u uživanju u lijepim trenucima.

Iako smo naveli neke od najvažnijih stvari koje jake žene nikad ne opraštaju svojim muškarcima, možda će za prekid vaše veze biti presudan neki drugi razlog.

Što god to bilo, nadamo se da ćete kroz teške trenutke naučiti važne životne lekcije i da nakon toga nijednom muškarcu nećete dozvoliti da vas rasplače. Vjerujte, nijedan od njih nije toga vrijedan. Onaj koji jeste, nikad neće to dozvoliti!

Kopirati
Drag cursor here to close