Kvalitetno skijanje

Jahorina: Uvjeti za skijanje izvanredni, svečano otvoreno noćno skijanje

Lifestyle / Flash | 02. 01. 2015. u 13:45 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Drugog dana nove godine na Jahorini je sunčano i uvjeti za skijanje su izvanredni.
Sve staze skijašima stoje na raspolaganju danas, a od vertikalnog transporta u funkciji su svi šestosjedi i ski liftovi'', priopćeno je Olimpijskog centra Jahorina.

Prethodnu večer na Jahorini su najstariji skijaš Milomir Prović i izvršni direktor za tehniku i uređenost staza Branislav Lolović svečano su otvorili noćno skijanje za sve posjetitelje. Velik broj skijaša je iskoristio prednosti besplatnog noćnog skijanja uz kuhano vino, čaj, logorsku vatru i DJ program na stazi Poljice.

U nastavku sezone prognoze najavljuju nove snježne padavine, koje će omogućiti kvalitetno skijanje i održavanje staza na visokom nivou, priopćeno je iz OC Jahorina, prenosi i Fena.

''Noćnim skijanjem srijedom, četvrtkom i petkom smo omogućili i svim zaposlenima koji radnim danima žele da uživaju na Jahorini, a nisu u mogućnosti iskoristiti prednosti skijanja po danu. Ove zimske sezone gosti hotela "Bistrica" mogu već od 56KM rezervirati smještaj i dodatno ostvariti popust od 20 posto na ski pas, ukoliko borave najmanje tri dana u hotelu'', navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close