Ekskluzivno iz Kijeva

Jacques Houdek za Bljesak.info: Samo pozitiva, to je naša deviza

Lifestyle / Flash | 12. 05. 2017. u 07:14 I.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska se plasirala u finale 62. izdanja Eurosonga koji se ove godine održava u ukrajinskom Kijevu. Hrvatski predstavnik Jacques Houdek maestralnom izvedbom pjesme "My Friend" sinoć je u drugoj polufinalnoj ovjerio svoju vizu za subotnje finale.

Presretan zbog plasmana u finale Jacques Houdek se u ekskluzivnoj izjavi za Bljesak.info zahvalio svima koji su glasovali za njega te istaknuo kako ga je uspješno odrađena generalna proba prije polufinala dodatno ohrabrila za uspješan nastup.

''Na generalnoj probi večer prije polufinalnog nastupa smo doslovce razvalili, a to je bilo za ocjene žirija veoma važno. To nas je dodatno ohrabrilo za polufinalni nastup u kojem smo ponovili uspješan nastup i pridobili simpatije publike'', istaknuo je Jacques Houdek.

''Dali smo sve od sebe, nadam se kako smo bili dobri. Hvala svima na podršci, puno nam znači. A sad finale? Samo pozitiva, to je naša deviza. Veliki pozdrav svim fanovima u Hercegovini'', dodao je Houdek za Bljesak.info.

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu ''My friend'' čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm. Autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella.

U subotnjem finalu u ukrajinskoj prijestolnici nastupit će, uz Jacquesa Houdeka, predstavnici Bugarske, Bjelorusije, Mađarske, Danske, Izraela, Rumunjske, Norveške, Nizozemske i Austrije, predstavnici Moldavije, Azerbajdžana, Grčke, Švedske, Portugala, Poljske, Armenije, Australije, Cipra i Belgije koji su u prvoj polufinalnoj večeri izborili svoj plasman, te predstavnici zemalja koje su izravno u finalu - Francuske, Njemačke, Italije, Španjolske i Velike Britanije, kao i domaćina Ukrajine.

Kopirati
Drag cursor here to close