Kiša

Jače oborine u Hercegovini, upaljen žuti meteoalarm

Jače oborine očekuju se na području Hercegovine gdje je za srijedu proglašeno žuto upozorenje zbog oborina.
Lifestyle / Flash | 13. 11. 2019. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini u srijdu je pretežno oblačno vrijeme s kišom u većini područja, dok je sunčanije na istoku i sjeveroistoku Bosne.

Jače oborine očekuju se na području Hercegovine gdje je za srijedu proglašeno žuto upozorenje zbog oborina, u Krajini i jugozapadu Bosne, javlja Anadolija. Vjetar umjeren i jak južnog i jugoistočnog smjera. Slabljenje vjetra od poslijepodnevnih sati. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16, na istoku i sjeveroistoku Bosne do 20 stupnjeva Celzijevih.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremeno slaba kiša je moguća u Hercegovini, u zapadnim područjima Bosne i ponegdje u Krajini. Jutarnja temperatura od šest do 12, na jugu do 14, a dnevna od 10 do 16, na jugu zemlje do 19 stupnjeva Celzijevih.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, u petak umjereno ili ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Povremena i slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od pet do 10, na jugu od devet do 14, a dnevna od 13 do 19 stupnjeva Celzijevih.

Prvog dana vikenda umjereno do ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Povremena i slaba kiša je moguća u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od sedam do 12, na jugu do 16, a dnevna od 13 do 20 stupnjeva Celzijevih.

Kopirati
Drag cursor here to close