Fantastične nagrade

Izvučeni dobitnici nagradne igre Mepas Malla Brija do Clia

Lifestyle / Flash | 17. 07. 2015. u 16:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zabrijali smo do kraja još jedne velike nagradne igre Mepas Malla koji je svoje vjerne kupce nagradio fantastičnim nagradama.Uživanje u sunčanim danima, šarenim koktelima i moru ovog ljeta ima sasvim nove boje veselja.

U prizemlju centra danas je održano izvlačenje nagradne igre Mepas Malla Brija do Clia. U nagradnoj igri mogli su sudjelovati svi posjetitelji s računom od 20 KM ostvarenim od 25.03. do 15.07. u bilo kojoj radnji u centru. Upisivanjem svojih osobnih podataka i brojeva računa u kupone svi su sudionici ušli su u borbu za osvajanje bogatih nagrada.

Oni najsretniji postali su ponosni vlasnici najnovijeg Renault Clio Techno Feel, LG G3 smart phona, kao i drugih vrijednih nagrada. Tko je zabrijao do cilja kao vlasnik novog Clia i drugih nagrada saznajte na linku

Zahvaljujemo se partnerima nagradne igre GUMA M, ovlaštenom Renault partneru, HT ERONET, Konzum i zakupcima centra što su podržali nagradnu igru i osigurali vrijedne nagrade.

Čestitamo svim dobitnicima na osvojenim nagradama. Zahvaljujemo se svima koji su vrijedno popunjavali kupone i sudjelovali u nagradnoj igri.

Podsjećamo vas na ljetna sniženja, idealna su prilika da obnovite svoju garderobu po super sniženim cijenama. Sniženja brandova potražite na našoj Facebook stranici. Posjetite Mepas Mall i ostvarite najbolji shopping s popustima.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close