Vruće iznenađenje

Iznenađenje u radijskom eteru: Umjesto narodne glazbe, vrući uzdasi

Lifestyle / Flash | 24. 03. 2015. u 08:25 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slušatelji radija "Centar" iz Kragujevca za vikend su doživjeli iznenađenje koje nitko nije mogao ni pretpostaviti. Naime, umjesto narodne glazbe kako je stajalo na programu u noći sa subote na nedjelju u eteru radija vrtio se - seks uživo!

Prema pisanju stranice Blic.rs , glavna urednica Radija "Centar", Maja Milivojević, tvrdi kako je program preko vikenda automatiziran, to jest da u navedeno vrijeme u studiju nije bilo nikoga.

''I mi smo zatečeni ovim što se dogodilo, a u studiju nemamo ni mikrofon. Moguće je da se neko umiješao u našu frekvenciju i da je tako pustio 'svoj program''' objašnjava Milivojević.

Dodaje kako su preslušali snimku programa te da tako nečeg nema u njihovoj arhivi matrica. Upravo zbog toga vjeruju da im je netko upao u frekvenciju.

''Mi smo ozbiljna stanica i do sada nam se to nije dogodilo. Puštamo glazbu, reklame, ali seks uživo ne. Inače, ja sam urednica i znam gdje sam bila, kod kuće sa djecom. Imam boginje. A čije se uživanje čulo, stvarno nisam upućena'', pojasnila je Milivojević.

Uz pomoć moderne tehnologije danas je moguće probiti zaštitu na tuđoj frekvenciji te upasti u signal i preko njega puštati vlastiti program, navodi Blic komentare radio stručnjaka.

Među slušateljima "novog programa" Radija "Centar" bio je i Slobodan Milojević, taksist iz Kragujevca.

''Mi vozači smo se okupili i slušali cijeli performans. Oko dvadeset minuta su svi u Kragujevcu, koji su bili na pravoj frekvenciji, slušali seks uživo. Smijeha je bilo i u obližnjoj prodavaonici brze hrane i u kiosku'', rekao je taksist.

Kopirati
Drag cursor here to close