Imao je 31 godinu

Iznenada preminuo sin Nicka Cavea

Nickov sin bio je fotograf i maneken koji je nastupao pod imenom Jethro Cave.
Lifestyle / Flash | 09. 05. 2022. u 18:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Preminuo je sin Nicka Cavea Jethro Lazenby. Imao je 31 godinu. Nick je tužnu vijest potvrdio stranim medijima.

"S puno tuge mogu potvrditi da je moj sin Jethro preminuo. Bili bismo zahvalni za privatnost obitelji u ovom trenutku", stoji u priopćenju. Uzrok smrti još uvijek nije poznat.

Nickov sin bio je fotograf i maneken koji je nastupao pod imenom Jethro Cave.

Jethro je rođen u Melbourneu 1991. godine i tek je s osam godina saznao da mu je Cave otac. Nick je potvrdio da je sina upoznao tek kada je on krenuo u osnovnu školu.

"Bilo je teško, ali je na kraju ispalo sjajno. Na svoju vječnu žalost, nisam imao puno kontakta s njim u ranim godinama, ali sada imamo sjajan odnos", rekao je Nick 2012. godine. Nick je Jethra dobio s Beau Lazenby.

Jethro je postao model te se okušao i u glumi, s ulogama u filmovima Corroboree 2007. i Moja mala princeza iz 2011. Nedavno je radio i kao fotograf. Početkom ove godine bio je u zatvoru nakon napada na svoju majku u Melbourneu u Australiji. Od nje je zahtijevao da mu kupi cigarete u nasilnom ispadu tijekom kojeg ju je, kako se navodi, udario koljenom u glavu.

Podsjetimo, Cave je izgubio još jednog sina, Arthura, 2015. godine nakon što je pao s litice u Brightonu. Imao je 15 godina, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close