Summer Rock School

Iz Mostara u Sarajevo: Songs That Matter!

Lifestyle / Flash | 06. 08. 2016. u 10:36 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večeras će u sarajevskom Kriterionu više od 50 mladih glazbenika iz 18 BiH gradova predstaviti svoj autorski rad koji su vrijedno spremali proteklih 5 dana na Jahorini. Riječ je o koncertnoj prezentaciji rezultata projekta „Summer Rock School – Songs That Matter!“, glazbenog rock kampa koji se održao proteklog tjedna u organizaciji Rock škole Mostar, a uz podršku Američkog veleposlanstva u BiH.

Na koncertu će se predstaviti čak 10 bendova formiranih na rock kampu koji su se upoznali kroz kreativni proces stvaranja glazbe i pjesama na društveno relevantne teme.

Koncert će zaokružiti mladi mostarski bend Floridus koji je nastao u Rock školi Mostar, a pobjedom na Jäger Music Night natjecanju demo bendova došao do svog albuma prvijenca.

''Kao što kaže inspirativna tema ovog glazbenog kampa „Song That Matter“, večeras sviramo bitne pjesme.Pozivamo sarajevsku publiku da nam se pridruži i svojim prisustvom podrži mlade snage, koji iako po prvi put sviraju zajedno, zvuče veoma dobro!'', poručili su organizatori.


Koncert počinje u 21 sat, a ulaz je slobodan.

 

Večeras u Kriterionu: Songs That Matter!

 

Večeras će u sarajevskom Kriterionu više od 50 mladih muzičara iz 18 BiH gradovapredstaviti svoj autorski rad koji su vrijedno spremali proteklih 5 dana na Jahorini. Riječ je o koncertnoj prezentaciji rezultataprojekta „Summer Rock School – Songs That Matter!“, muzičkog rock kampa koji se održao protekle sedmice u organizaciji Rock škole Mostar, a uz podršku Američke ambasade u BiH.

 

Na koncertu će se predstaviti čak 10 bendovaformiranih na rock kampukoji suse upoznali kroz kreativni proces stvaranja muzike i pjesama na društveno relevantne teme.

Koncert će zaokružiti mladi mostarski bend Floridus koji je nastao u Rock školi Mostar, a pobjedom na Jäger Music Night takmičenju demo bendova došao do svog albuma prvijenca.

 

Kao što kaže inspirativna tema ovog muzičkog kampa „Song That Matter“, večeras sviramo bitne pjesme.Pozivamo sarajevsku publiku da nam se pridruži i svojim prisustvom podrži mlade snage, koji iako po prvi put sviraju zajedno, zvuče veoma dobro!

Koncert počinje u 21 sat, a ulaz je slobodan.

 

Više o Rock školi Mostar potražite na www.mostarrockschool.org

Kopirati
Drag cursor here to close