Humanitarna akcija

Iz Donje Blatnice s ljubavlju za Svetu Obitelj

Lifestyle / Flash | 27. 08. 2015. u 11:16 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dio novčanih sredstava prikupljen na humanitarnom koncertu ''Večer dobrote, prijateljstva i pjesme'' koji je 10. kolovoza održan na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici uručen je danas Ustanovi Rehabilitacijski centar za osobe s posebnim potrebama ''Sveta Obitelj'' iz Mostara.

Osim novčane pomoći, tvrtka Kraš se priključila Organizacijskom odboru i djeci donirala paketiće s potrepštinama koje su neophodne štićenicima ove ustanove.

Kako je u kratkoj izjavi rekao Mario Odak predsjednik organizacijskog odbora humanitarnog koncerta, novac je uručen udruzi ''Kap ljubavi'' Tomislavgrad, za obnovu župne crkve u Donjem Ograđeniku, a dio sredstava je uručen Rehabilitacijskom centru za osobe s posebnim potrebama ''Sveta Obitelj'' u Mostaru.

Odak se u ime Organizacijskog odbora zahvalio svima onima koji su doprinijeli održavanju ovoga velikog koncerta. Izrazio je nadu kako će se i ubuduće nastaviti s pomaganjem.

Sestra Krunoslava Adžamić, ravnateljica ''Svete Obitelji'', na kraju se zahvalila organizatorima humanitarnog koncerta i svim dobročiniteljima koji pomažu rad ove ustanove.

Kopirati
Drag cursor here to close