Tvoje lice zvuči poznato

Ivana Marić pobijedila kao seksi Christina Aguilera!

Lifestyle / Flash | 12. 10. 2015. u 11:29 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Erotičnim izgledom kao i izuzetnim vokalnim sposobnostima jedinstvena Ivana Marić pobijedila je sinoć u petoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Ivana je oduševila transformacijom u Christinu Aguileru, otpjevavši pritom hit Lady Marmalade, a žiri je njen nastup ocijenio senzacionalnim.

Iako je prije nastupa bio prisutan strah, kasnije je sve nestalo rekla je jutro nakon showa Ivana: ''Osjećam se super i naravno lijepo je pobijediti. U ovoj izvedbi trebalo je jako puno truda kako bi pokazala i prikazala svoje različite afinitiete. Previše sam pazila na taj 'erotični izgled' i kako će to sve skupa izgledati da bi se upotpunosti opustila tijekom nastupa. Gledajući sada to na TV-u mislim da sam uspjela. U ovakvoj konkurenciji, gdje svatko iz emisije u emisiju oduševljava, zaista je ogromna čast pobijediti.''



Svoju nagradu Ivana je ovom prigodom darovala udruzi 'Veliko srce malom srcu'. Naredne nedjelje u novoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' zavodljivu Ivanu Marić gledat ćemo kao vatrenu Pink iz mladih dana.

Kopirati
Drag cursor here to close